ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Τι κερδίζει με Κολοβό

Είναι ένας παίκτης που έχει το προφίλ που ζητά ο Γιάννης Αναστασίου

Πολύ κοντά στη δεύτερη της μεταγραφή είναι η Ομόνοια. Ο Γιάννης Αναστασίου έχει ανάψει το «Πράσινο» φως για την απόκτηση του Δημήτρη Κολοβού, και ήδη ο Έλληνας βρίσκεται στην Κύπρο για τα... τυπικά. Βέβαια μια μεταγραφή ποτέ δεν τελειώνει πριν πέσουν οι υπογραφές, όμως όλα δείχνουν πως είναι πλέον θέμα χρόνου. Η επιλογή του Δημήτρη Κολοβού έχει τη λογική της και δείχνει ακριβώς αυτό που θέλει να κάνει ο Γιάννης Αναστασίου.

Αρχικά πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση. Έχει το ταλέντο να κερδίσει μονομαχίες και όταν βρεθεί στο ένας εναντίον ενός έχει το πλεονέκτημα. Το γεγονός μάλιστα πως χρησιμοποιεί εξίσου καλά και τα δυο του πόδια, δίνει το πλεονέκτημα στον προπονητή να τον αξιοποιήσει όπως ακριβώς θέλει.

Όμως αυτά αφορούν καθαρά το ταλέντο. Ο Δημήτρης Κολοβός έχει και άλλα θετικά στοιχεία που μπορούν να τον χρίσουν ως ένα απ’ τα πιο σημαντικά γρανάζια για την Ομόνοια. Τεράστια ψυχικά αποθέματα (που προκύπτουν απ’ τις δυσκολίες που πέρασε στη ζωή – έχασε το πατέρα του στα 20 του), και καλός χαρακτήρας. Αυτά τα στοιχεία όσο και αν φαίνεται παράλογο σε κάποιους, είναι πέρα για πέρα σημαντικά.

Το τελευταίο όμως στοιχείο είναι πως πρόκειται για ένα δουλευταρά παίκτη του προπονητή. Αυτό εξάλλου προκύπτει και από μια συνέντευξη που έδωσε ο πρώην προπονητής του και αυτός που τον ανέδειξε στον Πανιώνιο, Δημήτρης Μάντζιος: «Είναι παίκτης της προπόνησης, δουλεύει πάρα πολύ και δεν λογαριάζει τον κόπο και το χρόνο. Θυμάμαι ότι πολλές φορές είχαμε καθίσει οι δυο μας μετά το τέλος της προπόνησης για να κάνουμε έξτρα δουλειά σε σημεία που διέκρινα αδυναμίες».

Έτσι με μια ματά στο προφίλ του Δημήτρη Κολοβού, γίνεται εύκολα αντιληπτό γιατί ο Γιάννης Αναστασίου θέλει τον ποδοσφαιριστή στο «Πράσινο Στρατόπεδο». Αυτό χρειάζεται τώρα η Ομόνοια. Παίκτες με ταλέντο και έτοιμους να δουλέψουν όπως ακριβώς θέλει ο προπονητής τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X