ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Ψάχνεται ο Πάμπος

Αναγκαστικά πάει για προετοιμασία 11 εβδομάδων, από οκτώ που την είχε προγραμματίσει

Οι εξελίξεις που προέκυψαν με το πρόγραμμα των αγώνων της Ομόνοιας επιφέρουν αλλαγές στην προετοιμασία που είχε στο μυαλό του ο Πάμπος Χριστοδούλου αφού όταν την πρωτοσχεδίασε η κατάληξή της ήταν το  Σαββατοκύριακο 18-19/8.

Η κλήρωση που προέκυψε, ντέρμπι με ΑΕΚ και Απόλλωνα στο φινάλε, μας ετοίμασε πως μπορούσαν να αλλάξουν πράγματα και η πρόκριση των δυο κυπριακών ομάδων στα play offs του Europa έφερε και την αναβολή.

Έτσι, η πρώτη επίσημη υποχρέωση για την Ομόνοια είναι το Σαββατοκύριακο 8-9/9 με αντίπαλο τον Εθνικό στο ΓΣΠ. Σε αγώνα που θα μπορεί να πάει κόσμος, αφού υπάρχει τιμωρία μόνο της Βόρειας κερκίδας.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» σε συνεργασία με το επιτελείο του έφτιαξε ένα προγραμμα για επιμήκυνση της προετοιμασίας, με έμφαση στη φυσική κατάσταση και τη δύναμη. Το κακό είναι πως η προετοιμασία θα φτάσει τις 11 εβδομάδες περίπου, νούμερο ιδιαίτερα μεγάλο ενώ διαφοροποιείται το πλάνο χωρίς ευθύνη της Ομόνοιας παραμονές κιόλας της έναρξης της σεζόν. Το καλό είναι πως οι παίκτες που ήρθαν στο μέσο της παραμονής της ομάδας στην Πολωνία θα έχουν χρόνο να ενσωματωθούν πλήρως.

Δεδομένα ψάχνονται στην Ομόνοια και για φιλικά, πέραν αυτού της Κυριακής(13/8) με τη Νέα Σαλαμίνα, και αν βρεθούν και αντίπαλοι στο εξωτερικό θα πάει εκεί για μερικές μέρες η ομάδα για να παίξει με δυνατούς αντιπάλους. Αν δεν βρεθεί, τότε θα γίνουν αγώνες στην Κύπρο και θα γίνει και προσπάθεια για να έρθει αντίπαλος από το εξωτερικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση