ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Πλησιάζει η ώρα για την δύσκολη απόφαση

Μπρέφεελντ και Τουρέ παρουσιάζονται σαν οι βασικοί υποψήφιοι

Ανδρέας Βιολάρης

Ανδρέας Βιολάρης

Η ώρα της δύσκολης απόφασης για το ποιος θα αποχωρήσει από το ρόστερ της Ομόνοιας πλησιάζει. Η διοίκηση των «πρασίνων» περιμένει από τον Πάμπο Χριστοδούλου να δώσει το όνομα του ποδοσφαιριστή που θα αποδεσμευτεί ή θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού, για να ολοκληρωθεί και τυπικά ο μετεγγραφικός σχεδιασμός, βάσει αρχικού πλάνου.

Είναι δεδομένο ότι ο παίκτης που θα αποχωρήσει θα είναι είναι μέσος, αφού είναι μία γραμμή όπου υπάρχει πληθώρα επιλογών. Μαντούρο, Αλεξ Σοάρες και Κανού ήρθαν για να έχουν βασικό ρόλο στο νευραλγικό αυτό χώρο, υπάρχουν οι επιλογές των Κατελάρη και Μαργκάσα, καθώς και αυτές των Μπρέφεελντ και Τουρέ. Αν στα πιο πάνω ονόματα προσθέσουμε και κάποιους νεαρούς Κύπριους μέσους, αλλά και κάποιοι παίκτες που θα μπορούσαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες του στη μεσαία γραμμή σε περίπτωση ανάγκης, τότε προκύπτει αβίαστα το συμπέρασμα ότι αποχωρεί μέσος.

Μπρέφεελντ και Τουρέ παρουσιάζονται σαν οι βασικοί υποψήφιοι και το πιθανότερο είναι πως ένας εκ των δύο θα αποχωρήσει. Το ότι ο Πάμπος Χριστοδούλου δεν έχει πάρει ακόμα την τελική του απόφαση ενδεχομένως να έχει να κάνει και με το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα οι δύο ποδοσφαιριστές παρουσιάζουν μια σχετική βελτίωση και μια αξιοσημείωτη διάθεση να πείσουν ότι αξίζουν μια θέση στην ομάδα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Αυτό φάνηκε και στα δύο τελευταία φιλικά, με τον Τουρέ να είναι εκ των κορυφαίων στο πρώτο (στο 3-0 επί του Ολυμπιακού) και τον Μπρέφεελντ να πρωταγωνιστεί με γκολ και ασίστ και στα δυο φιλικά.

Ιδανικό σενάριο;

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες φέρουν τον Μπλάτι Τουρέ να είναι στο στόχαστρο ομάδας από την Σούπερ Λιγκ και να θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της με τη μορφή δανεισμού. Αν και για την ώρα δεν έχει φτάσει επίσημη πρόταση στα γραφεία του «τριφυλλιού», ένα τέτοιο σενάριο θα φάνταζε ιδανικό, αφού από τη μια δεν θα χρειαστεί να μπει στη διαδικασία διαπραγματεύσεων για το ύψος της αποζημίωσης για την αποδέσμευση του (οποιουδήποτε) ποδοσφαιριστή και από την άλλη δεν θα ήθελαν να χάσουν έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος μπορεί να προσφέρει πολλά σε ένα μακροπρόθεσμο ορίζοντα, τόσο αγωνιστικά αλλά πιθανόν και οικονομικά.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Ομόνοια: Κουβέντα για Μπέζους

Ομόνοια: Κουβέντα για Μπέζους

Ο Ουκρανός κάνει την διαφορά για τους «πράσινους» και με το συμβόλαιο του να τελειώνει το Μάιο ορατό είναι το ενδεχόμενο ...
Παντελής Παντελή
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ