ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Ούτε σε φιλικό!

Το επόμενο φιλικό για την Ομόνοια είναι προγραμματισμένο για τις 13 Αυγούστου, με αντίπαλο την Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος»

Ανδρέας Βιολάρης

Ανδρέας Βιολάρης

Το ότι ο Πάμπος Χριστοδούλου είναι γεννημένος νικητής είναι κάτι που ακούμε πολύ συχνά εδώ και χρόνια, ειδικότερα από άτομα που έχουν δουλέψει μαζί του, ακόμα και την περίοδο που ήταν ποδοσφαιριστής.

Ήταν κάτι που παραδέχτηκε (όχι για πρώτη φορά) και επιβεβαίωσε και ο Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος ήταν προπονητής του στον Ολυμπιακό, και παραδέχτηκε και ο ίδιος ο Πάμπος στην προχθεσινή κουβέντα που έκαναν οι δυο τους, στην εκπομπή «Επέλαση» στον ΣΠΟΡ FM 95,0.
Σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα, επίσημο ή φιλικό, όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Ακόμα και όταν αντίπαλος είναι υποδεέστερες ομάδες, όπως ο Άρης. Σε ένα φιλικό παιχνίδι πάντως, το τελικό αποτέλεσμα δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία, ακόμα και για άτομα τα οποία δεν μπορούν να συμβιβαστούν με τίποτα λιγότερο πέραν της νίκης.

Αυτό που πραγματικά τρελαίνει τον Πάμπο Χριστοδούλου, είναι όταν οι ποδοσφαιριστές του δεν παρουσιάζουν την απαιτούμενη συγκέντρωση και σοβαρότητα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό έγινε στα τελευταία στάδια του χθεσινού φιλικού, διάστημα στο οποίο οι «πράσινοι» παρουσίασαν μια χαλάρωση, μια επιπολαιότητα και γενικότερα έδειξαν μια εικόνα που δεν άρεσε στον Κύπριο τεχνικό, τόσο στο ανασταλτικό κομμάτι, αλλά και στο επιθετικό (πολλές χαμένες ευκαιρίες).

Αυτή η έλλειψη σοβαρότητας στα τελευταία στάδια του φιλικού δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Πάμπο Χριστοδούλου, ο οποίος έκανε αυστηρές συστάσεις στους παίκτες του μετά το τέλος του αγώνα. Στην χρονική περίοδο που βρισκόμαστε, με τους «πράσινους» να μετράνε αντίστροφα για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων τους, ο Κύπριος τεχνικός θέλει να έχει τους ποδοσφαιριστές του στην πρίζα. Και σίγουρα δεν δεν θέλει να να δει το σκηνικό να επαναλαμβάνεται στο μέλλον, τόσο σε φιλικούς, αλλά κυρίως σε επίσημους αγώνες. ουσιαστικά αυτό επιδίωξε να κάνει με τις χθεσινές... κατσάδες προς τους παίκτες του.

Το επόμενο φιλικό για την Ομόνοια είναι προγραμματισμένο για τις 13 Αυγούστου, με αντίπαλο την Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος», ενώ, όπως δήλωσε ο ίδιος, σε περίπτωση που αναβληθεί και ο αγώνας της 2ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα θα προσπαθήσει να διευθετήσει 1-2 φιλικά στο εξωτερικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση