ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Οι απαντήσεις στο γήπεδο

Ο Ολίβα ευελπιστεί ότι η ομάδα του θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη με την επανέναρξη

Ανδρέας Βιολάρης

Ανδρέας Βιολάρης

Τρεις εβδομάδες μετά το νικηφόρο ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα, η Ομόνοια επιστρέφει στη δράση και την ερχόμενη Κυριακή δίνει το δεύτερο της επίσημο παιχνίδι στη σεζόν, κόντρα στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου στο ΓΣΠ.

Από τον αγώνα της πρεμιέρας οι «πράσινοι» κράτησαν τους τρεις βαθμούς, που ήταν και το βασικό ζητούμενο, τα θετικά στοιχεία και τα καλά διαστήματα που έβγαλε η ομάδα και στόχος μέσα από τις προπονήσεις και τα οικογενειακά διτέρματα (η τεχνική ηγεσία δεν επιθυμούσε την διεξαγωγή φιλικού αγώνα) είναι η βελτίωση των αδυναμιών που παρουσίασε η ομάδα στην πρεμιέρα.

Ο χρόνος δούλεψε υπέρ των παικτών οι οποίοι, είτε ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς, είτε ήρθαν με καθυστέρηση στην ομάδα.

Ο Χουάν Κάρλος Ολίβα και οι συνεργάτες του ευελπιστούν πως η διακοπή του πρωταθλήματος θα λειτουργήσει ευεργετικά και όντως η Ομόνοια θα παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπα και μεγαλύτερα καλά χρονικά διαστήματα μέσα στο παιχνίδι της.

Σημαντικό βάρος έπεσε στη φυσική κατάσταση, όπως επίσης και την (ομαδική και ατομική) τακτική, ενώ ο χρόνος δούλεψε υπέρ των ποδοσφαιριστών οι οποίοι, είτε ταλαιπωρήθηκαν από προβλήματα τραυματισμού (Λόε, Άλμπιν, Γκαφούρ) είτε ήρθαν με καθυστέρηση στο «Ηλίας Πούλλος» (Λόρα, Γκόμες).

Υπάρχει όμως και η άλλη όψη του νομίσματος. Οι τρεις εβδομάδες απραξίας, για μια ομάδα η οποία κτίστηκε από την αρχή και η λογική λέει ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα αποκτά μεγαλύτερη ομοιογένεια και συνοχή, είναι μεγάλο χρονικό διάστημα.

Και δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι πως η διακοπή του πρωταθλήματος και η αναβολή του ντέρμπι «αιωνίων» της δεύτερης αγωνιστικής θα λειτουργήσει όντως ευεργετικά. Την απάντηση θα την πάρουμε την ερχόμενη Κυριακή στο γήπεδο, όταν η Ομόνοια θα φιλοξενήσει την ομάδα του Παραλιμνίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ανδρέας Βιολάρης

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X