ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Επιτέλους απαρτία!

Για πρώτη φορά ο Πάμπος Χριστοδούλου θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του

Ανδρέας Βιολάρης

Ανδρέας Βιολάρης

Για πρώτη φορά από το ξεκίνημα της σεζόν ο Πάμπος Χριστοδούλου θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του για να καταστρώσει το αγωνιστικό του πλάνο για ένα παιχνίδι πρωταθλήματος. Εκτιμάται ότι αύριο, με την επανέναρξη των προπονήσεων (το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει ρεπό), οι Χριστοφή και Κανού θα μπουν σε φουλ ρυθμούς και θα υπολογίζονται για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ερμή. Τις προηγούμενες μέρες οι δύο ποδοσφαιριστές ανέβαζαν σταδιακά και η αυριανή προπόνηση θεωρείται η πιο καθοριστική για τη συμμετοχή τους στην αποστολή.

Πέραν από τους Χριστοφή – Κανού, από τραυματισμό επιστρέφει και ο Μάριος Δημητρίου, ενώ υπολογίζονται και οι Μπόρχα Εκίθα και Τζόναθαν Μπεντέκε. Οι τρεις τελευταίοι πήραν χρόνο συμμετοχής και στο φιλικό με τον Χαλκάνωρα και έδειξαν ότι είναι σε θέση να ενισχύσουν το πλάνο του προπονητή τους, είτε βασικοί είτε στο αρχικό σχήμα.

Από τους τρεις, μόνο ο Ισπανός αμυντικός συγκεντρώνει καλές πιθανότητες για να πάρει φανέλα βασικού στο παιχνίδι με τον Ερμή. Όπως έχουμε ξαναγράψει, ο Πάμπος Χριστοδούλου θεωρεί ότι ο Εκίθα μπορεί να συνθέσει το ιδανικό δίδυμο με τον Φαμπρίσιο και αργά ή γρήγορα θα τους δούμε να μαζί στο αρχικό σχήμα.
Όσον αφορά τους Χριστοφή και Κανού, είναι ποδοσφαιριστές του βασικού κορμού και αν στις δύο εναπομείνασες προπονήσεις προπονηθούν σε φουλ ρυθμούς χωρίς να νιώσουν ενοχλήσεις τότε θα θέσουν σοβαρή υποψηφιότητα για την αρχική ενδεκάδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ανδρέας Βιολάρης

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση