ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Επιστρέφει στο βόρειο πέταλο το «Fan Club Lakatamia»

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν 93% υπέρ της επιστροφής του συνδέσμου στα γήπεδα

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ανακοίνωση εξέδωσε το Fan Club Lakatamia της Ομόνοιας, με την οποία γνωστοποιεί ότι επιστρέφει στα γήπεδα μετά από σχετική ψηφοφορία που έγινε στη Γενική Συνέλευση.

Αναλυτικά:

Αδέλφια ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ,

Πραγματοποιήθηκε χθες η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου μας, η πιο πετυχημένη Γενική Συνέλευση των τελευταίων χρόνων. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη μας για την μαζική τους παρουσία και για την συνεισφορά τους στο να διεξαχθεί γόνιμος, ομονοιάτικος διάλογος. Με την έντονη παρουσία σας μας δώσατε δύναμη και αποδείξατε ότι ο λαός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι εδώ ενωμένος και δυνατός και δεν την εγκαταλείπει ποτέ. Για μας το σύνθημα ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΙΩΝΙΑ είναι ζωή και πράξη.

Το νεοεκλεγέν 17μελές Διοικητικό Συμβούλιο σας ευχαριστεί για την ψήφο εμπιστοσύνης και υπόσχεται να εργαστεί με όλες του τις δυνάμεις για να συνεχίσετε να νοιώθετε περήφανοι που ανήκετε σε αυτόν τον σύνδεσμο.

Την γενική μας συνέλευση απασχόλησε και ένα θέμα το οποίο θεωρούμε πως ενδιαφέρει όλο τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αυτό δεν ήταν άλλο από το κατά πόσο θα επιστρέψουμε στα γήπεδα ως οργανωμένο σύνολο.

Τα γεγονότα με την κάρτα οπαδού είναι σε όλους γνωστά, όπως γνωστή είναι και η θέση του Συνδέσμου μας. Συμμετείχαμε σε όλους τους αγώνες ενάντια στην κάρτα οπαδού. Το θέμα συζητήθηκε έντονα στην Γ.Σ και πάρα πολλά μέλη τοποθετήθηκαν πριν καταλήξουμε στην μυστική ψηφοφορία.

Επικοινωνούμε σήμερα με τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ (και μόνο) για να τον ενημερώσουμε για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και τις ενέργειες μας μετά από αυτό. Το ερώτημα που τέθηκε προς ψήφιση ήταν το εξής: Να ταχθούν τα μέλη υπέρ ή κατά της άμεσης επιστροφής μας στο γήπεδο. Το αποτέλεσμα είναι 93% υπέρ και 7% κατά. Η εντολή της Γενικής Συνέλευσης με βάση τις τοποθετήσεις και την ψήφο των μελών μας ήταν ξεκάθαρη. Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πρέπει να είναι στο πλάι της σε αυτή την κρίσιμη καμπή στην ιστορία της και παράλληλα να θέσει τέρμα σε όσους ονειρεύονται πέταλα χωρίς οργανωμένους οπαδούς.

Επιλέξαμε λοιπόν να δώσουμε την μάχη μας στις κερκίδες που μας ανήκουν και όχι στα Facebook και στις τηλεοράσεις που μας θέλουν κάποιοι οι οποίοι μοναδικό τους γνώμονα έχουν το προσωπικό και οικονομικό όφελος. Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΣΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ.

Όσοι ονειρεύεστε ΟΜΟΝΟΙΑ χωρίς τον λαό της να το βγάλετε από το μυαλό σας.
ΠΡΑΣΙΝΕ ΛΑΕ, μας ζήτησες να επιστρέψουμε και επιστρέφουμε. Σε θέλουμε δίπλα μας. Η στήριξη σου θα μας δώσει τεράστια δύναμη. Έχουμε να λογοδοτήσουμε μόνο σε σένα και είμαστε αποφασισμένοι να δικαιώσουμε πλήρως την στήριξη σου.

Πάμε σαν άλλοτε, πάμε σαν πάντοτε.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΙΩΝΙΑ-ΑΠΟ ΓΕΝΙΑ ΣΕ ΓΕΝΙΑ.

Υ.Γ Ενημερώνουμε τα μέλη μας που δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν την φανέλα του συνδέσμου ότι έφτασε η 2η παραλαβή και όσοι έχουν κάνει ήδη παραγγελία να επικοινωνήσουν μαζί μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X