ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Επίσημα στα «πράσινα» ο Λόρα

Πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και υπόγραψε το συμβόλαιο του...

Αφού ανακοινώθηκε προ ημερών η καταρχήν συμφωνία της Ομόνοιας με τον ποδοσφαιριστή, Λόρα, το Δ.Σ. των πρασίνων ανακοίνωση την έναρξη συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο Ισπανός ακραίος μπακ βρίσκεται από χθες (2/9) στο νησί μας και αφού πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, υπόγραψε το συμβόλαιο του. Υπενθυμίζουμε πως ο εν λόγω ποδοσφαιριστές αποκτήθηκε ώστε να «καλύψει» το κενό που άφησε ο Μάρκο Μότα, ο οποίος είναι εκτός ομάδας λόγω σοβαρού τραυματισμού, ενώ αναμένεται πως θα χειρουργηθεί σύντομα.

Αναλυτικά: «Η ΟΜΟΝΟΙΑ Ποδόσφαιρο ανακοινώνει την απόκτηση του 31χρονου δεξιού ακραίου αμυντικού, Alberto Lora. Το συμβόλαιο συνεργασίας είναι διάρκειας 1+1 χρόνια».

«Νιώθω όμορφα συναισθήματα. Είναι γεγονός ότι η αλλαγή αυτή, είναι εκτός του χώρου που έμαθα να λειτουργώ, όμως είμαι πολύ αισιόδοξος και ενθουσιασμένος. Υπάρχουν αρκετοί Ισπανοί στην ομάδα και αυτό θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ πιο εύκολα, ειδικά το πρώτο χρονικό διάστημα. Ο κ. Γκόμεθ μου είπε ωραία πράγματα για τον Σύλλογο, για τους ανθρώπους του και τη χώρα. Έρχομαι με μεγάλη όρεξη να βοηθήσω την ομάδα, να υποστηρίξω την προσπάθεια που γίνεται. Αρχίζω άμεσα τη δουλειά, ώστε να φτάσω στα επιθυμητά επίπεδα αγωνιστικής ετοιμότητας. Υπόσχομαι ότι θα τα δώσω όλα για τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ», ανέφερε ο Alberto Lora στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος των πρασίνων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X