ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Ένας φεύγει, άλλοι έρχονται ;

Οι θέσεις ξένων/κοινοτικών είναι κλειστές, δεν είναι όμως σίγουρο ότι έχει κλείσει οριστικά και το κεφάλαιο ενίσχυση.

Ανδρέας Βιολάρης

Ανδρέας Βιολάρης

Ο μετεγγραφικός σχεδιασμός βάσει του αρχικού πλάνου του Πάμπου Χριστοδούλου έχει ολοκληρωθεί και... με το παραπάνω. Η Ομόνοια έχει προχωρήσει σε 13 μετεγγραφές (περιλαμβανομένου και του Κάι, ο οποίος δεν θα δηλωθεί λόγω του σοβαρού τραυματισμού του), ενώ στο ρόστερ υπάρχουν συνολικά 16 ξένοι/κοινοτικοί και σύντομα αναμένεται η ανακοίνωση του ονόματος εκείνου που θα αποχωρήσει.

Οι θέσεις ξένων/κοινοτικών είναι κλειστές, δεν είναι όμως σίγουρο ότι έχει κλείσει οριστικά και το κεφάλαιο ενίσχυση. Όλο αυτό το διάστημα προτάθηκαν πολλές περιπτώσεις νεαρών ποδοσφαιριστών (καταλόγου Β’) και παρά το γεγονός ότι αρκετοί από αυτούς άρεσαν στην τεχνική ηγεσία, δεν προχώρησε με κάποια από αυτές, κυρίως λόγου οικονομικού.

Γνωρίζοντας πως το μπάτζετ είναι περιορισμένο και πως προτεραιότητα αποτελούσε η στελέχωση του ρόστερ με έμπειρους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, ο Πάμπος Χριστοδούλου άφησε στην άκρη κάποιες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών 22 ετών και κάτω και δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να ξαναδεί το θέμα πιο ζεστά.

Παρά την επιθυμία του Πάμπου Χριστοδούλου να αυξήσει το ποιοτικό βάθος του ρόστερ του, τα πάντα θα εξαρτηθούν από το οικονομικό. Οι «πράσινοι» έχουν ήδη ξεπεράσει τον προϋπολογισμό που αρχικά είχε εγκρίνει η διοίκηση για την σεζόν 2017/18 και δεν είναι τόσο απλό να βρεθούν χρήματα για περαιτέρω ενίσχυση.

Όσο παραμένει ανοιχτό το μετεγγραφικό παράθυρο, θα παραμένει πιθανό και το ενδεχόμενο να ενισχυθεί το ρόστερ με νεαρό ποδοσφαιριστή ο οποίος θα εγγραφεί στον κατάλογο Β΄. Για την ώρα, ο Κύπριος τεχνικός και οι συνεργάτες του ρίχνουν το μεγαλύτερος βάρος των προσπαθειών τους στο τελικό μοντάρισμα της ομάδας ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X