ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Μυαλό, πάθος και μάτια ανοικτά

Συναντά σήμερα τον Απόλλωνα στη Λεμεσό

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Kαρέ συνεχόμενων νικών φέρουσα και ούσα σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση η Ομόνοια συναντά απόψε στις 8 στο Τσίρειο τον Απόλλωνα σε αναβολής αγώνα στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Το γεγονός ότι η ομάδα της Λευκωσίας διανύει «καλό φεγγάρι» της επιτρέπει να αισιοδοξεί για θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον απαιτητικό αντίπαλο. Μια νίκη στη σημερινή αναμέτρηση είναι αυτονόητο ότι σημαίνει πάρα πολλά για την Ομόνοια. Πάνω από όλα γιγαντώνεται η ήδη βελτιωμένη ψυχολογία.

Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη σημερινή αναμέτρηση οι Μιχαίλοφ και Βύντρα ενώ μένουν εκτός ομάδας για μια ακόμη φορά οι Κανού και Εκίθα.

Επιστρέφουν οι Μαργκάσα, Δημητρίου, Μπρέβελντ και Χριστοδούλου.

Επειδή ο Ιβάιλο Πέτεφ μας έχει συνηθίσει κατά βάση παράταξη της ομάδας σε σταθερό σχήμα εκτιμούμε ότι η αρχική ενδεκάδα θα είναι η εξής: Χριστοδούλου στο τέρμα, στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά οι Τζαίλσον, Γ. Σοάρες, Κατελάρηw, Καντέ, στο κέντρο οι Αλ. Σοάρες, Μαργκάσα, Χριστοφή (δεξιά), Αντόνια (αριστερά), στην επίθεση οι Λόπεζ, Ντάρμπισαιαρ. 

Η απουσία των οργανωμένων οπαδών είναι πιθανό να επηρεάσει την προσέλευση του κόσμου της ομάδας. Από την άλλη όμως είναι γεγονός ότι οι οπαδοί της Ομόνοιας στη Λεμεσό είναι σταθερά παρόντες στο γήπεδο όταν η ομάδα τους επισκέπτεται την πόλη τους. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X