ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Διοίκηση ...στη δεύτερη παράταση

Δόθηκε χθες νέα μετάθεση της ΓΣ με το σκηνικό να τείνει προς νέα μορφή

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

«Ζητούμε επιπρόσθετο χρόνο ώστε να οριστικοποιήσουμε την εναλλακτική πρόταση που ετοιμάζεται για να τεθεί ενώπιων των μελών του Σωματείου. Ήδη έχουν εξευρεθεί οι οικονομικοί πόροι για τον σκόπελο των κριτηρίων της ΟΥΕΦΑ, ενώ σε τελικό στάδιο βρίσκονται οι διεργασίες για εξεύρεση επιπρόσθετων πόρων, που θα δώσουν σημαντική ανάσα στο Σωματείο μας».

Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων η επιστολή προς το ΔΣ που αιτήθηκε μετάθεση της Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης και υπογράφεται από τα μέλη του σωματείου Αντώνη Τσικουρή, Μιχελή Φιλίππου και Αδάμο Ευσταθίου. Το αίτημα ήταν για διεξαγωγή της Συνέλευσης  το Σαββατοκύριακο 12-13 Μαΐου 2018. Αυτό, καταστατικά δεν γινόταν και η Γ.Σ. ορίστηκε για τις 2 Μαΐου.

Το αίτημα και η απόφαση του ΔΣ δημιουργούν νέο σκηνικό, με τους υπογράφοντες την επιστολή να αναφέρονται και σε εξεύρεση πόρων για ανταπόκριση στα οικονομικά κριτήρια αλλά και πρόσθετων (πόρων) για περεταίρω ανάσες. Αυτό είναι το ενδιαφέρον στοιχείο της επιστολής.

Η περίπτωση υποβολής υποψηφιότητας του Νίκου Κατσουρίδη, που με βάση την πληροφόρηση ζήτησε και αυτός μετάθεση της σύναξης, παραμένει, έωλη.

Η ΘΥΡΑ9 έχει αναφέρει σε ανακοίνωση της ότι δεν θα κατέλθει με δικό της συνδυασμό. Οπότε, λογικά, ο συνδυασμός που αναμένεται να κατέλθει στην Εκλογική Γενική Συνέλευση θα αποτελείται από ένα πλατύτερο φάσμα μελών. Είναι ενδιαφέρον να δούμε αν αυτό το φάσμα συνεργασίας αφορά και το Νίκο Κατσουρίδη.

Η προσπάθεια του Λώρη Κυριάκου για σύσταση του συνδυασμού που θα στηρίξει το περίγραμμα συμφωνίας στο οποίο έχουν καταλήξει οι τρεις διαπραγματευτές με το Σταύρο Παπασταύρου, φθάνει στο τέλος της. Όπως άλλωστε δήλωσε χθες στον ΣΠΟΡ FM 95, μέχρι αύριο θα έχει καταλήξει στα άτομα που θα τον πλαισιώσουν.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα γίνεται η παρουσίαση του περιγράμματος συμφωνίας για τους Ομονοιάτες σε Λάρνακα και Αμμόχωστο. Η εκδήλωση θα γίνει στις 19.00 στην Αίθουσα Πολιτιστικών εκδηλώσεων του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Αμμόχωστου, στη Λάρνακα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Πέτρος Παπαγιώργης

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X