ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Νέο κάλεσμα προέδρου για τα διαρκείας

Με τοποθέτηση στο FB

Τοποθέτηση στο FB μέσω της οποίας καλεί τον κόσμο να στηρίξει την Ομόνοια με τα διαρκείας έκανε ο πρόεδρος Αντώνης Τζιωνής.
Όπως αναφέρει, μπήκαν γερές βάσεις φέτος και με τη στήριξη του κόσμου ο στόχος μπορεί να υλοποιηθεί.

Αναλυτικά:

«Επικοινωνώντας με τον κόσμο μας αμέσως μετά τη λήξη της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, εκφράσαμε την αποφασιστικότητά μας για ισχυρή Ομόνοια. Στα μάτια του κόσμου διακρίναμε την ελπίδα, μετά από κάποιες πρώτες κινήσεις που έγιναν, ταυτόχρονα όμως και τη δυσπιστία. Και όχι αδικαιολόγητα, μετά τη χρονιά που προηγήθηκε.

Ήταν ένα καλοκαίρι σκληρής δουλειάς. Συζητήσαμε με τον κόσμο μας, ανταλλάξαμε απόψεις, καταγράψαμε εισηγήσεις. Βγήκαμε πιο δυνατοί, ως ομάδα και ως οικογένεια μέσα τον διάλογο που διεξήχθη σε όλες τις πόλεις της Κύπρου. Με την ολοκλήρωση του προγραμματισμού και ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, αισιοδοξούμε ότι μπήκαν γερές βάσεις για μια δυνατή Ομόνοια. Με πιο σημαντική παράμετρο την ενότητα και τη συμμετοχή του κόσμου.

Πρέπει να συνεχίσουμε σαν μια γροθιά. Φέτος, χρειαζόμαστε τον 12ο παίκτη στο γήπεδο όσο ποτέ άλλοτε. Φέτος θέλουμε να είναι η χρονιά με τα γεμάτα γήπεδα. Να συνεχίσουμε με τη δυναμική του Ηλίας Πούλλος, την ώθηση των Πλατρών. Τη βροντερή παρουσία του ΓΣΠ και του Τσιρείου.

Καλώ τον κόσμο μας να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται με τα εισιτήρια διαρκείας, ώστε να πετύχουμε τον στόχο των 7000. Μαζί, και τις υπόλοιπες προσπάθειες που τρέχουν και μπορούν να συμβάλουν στην επίτευξη των κοινών μας στόχων».

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση