ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Fan Club Λακατάμιας: Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση, αποφασίζουν για την κάρτα φιλάθλου

Όπως ήδη έχουν αναφέρει πρόκειται για την σημαντικότερη συνέλευση του Συνδέσμου..

Ανακοίνωση εξέδωσε το Fan Club Λακατάμιας μέσω της οποίας δίνει συγχαρητήρια στην Ομόνοια για τη νίκη επί της Αλκής, ενώ ενημερώνει πως στις 5/9 θα πραγματοποιηθεί Εκλογική Συνέλευσης στην οποία θα αποφασιστεί αν θα δίνουν το παρών τους στα γήπεδο μετά την εφαρμογή της κάρτας φιλάθλου.

Αναλυτικά: «Προς όλα τα μέλη του FAN CLUB LAKATAMIAS: Καταρχήν θέλουμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στην ομάδας μας για την νική της στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και ευχόμαστε επιτέλους να δούμε την βασίλισσα μας στον θρόνο της. Τώρα ερχόμαστε στο θέμα της σημερινής μας τοποθέτησης.

Το FAN CLUB LAKATAMIAS ανακοινώνει εκλογική συνέλευση την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου στις 19:00 το βράδυ στον Σύνδεσμο μας. Όπως ήδη έχουμε αναφέρει πρόκειται για την σημαντικότερη συνέλευση του Συνδέσμου μας. Καλούμε λοιπόν τον κόσμο μας να δηλώσει το παρών του ώστε αφού εκφραστούν όλες οι απόψεις, να παρθούν οι πιο σωστές αποφάσεις. Δικαίωμα συμμετοχής στην συνέλευση θα έχουν όλα τα μέλη που έκαναν ή θα κάνουν εγγραφή για την περίοδο 2018-2019, ωστόσο δικαίωμα ψήφου θα έχουν μόνο τα μέλη που θα είναι καταγεγραμμένα μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου. Αιτήσεις για υποβολή υποψηφιότητας θα λαμβάνονται από σήμερα μέχρι την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου στις 14.00 μ.μ. ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΙΩΝΙΑ»!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X