ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επίσημα στην Ομόνοια ο Τζαΐλσον

Παίκτης της Ομόνοιας με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο είναι και επίσημα ο Τζαΐλσον Αραούχο, όπως ανακοίνωσε σχετικά για ένα χρόνο.

Ο ποδοσφαιριστής έχει αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο, με την Ομόνοια να διατηρεί δικαίωμα απόκτησής του, με τη λήξη της υποσχετικής.

Με τη λήξη του δανεισμού, η Ομόνοια θα μπορεί να αγοράσει τα δικαιώματά του.

Αναλυτικά:

«H ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει την απόκτηση του 26χρονου Βραζιλιάνου δεξιού ακραίου αμυντικού, Τζαΐλσον Αραούχο, ο οποίος τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια αγωνιζόταν στην πρώτη κατηγορία Πορτογαλίας, με τα χρώματα των Tondela (2016-17), Arouca (2015-16) και Pacos de Ferreira (2014-15).

Ο ποδοσφαιριστής έχει αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να διατηρεί δικαίωμα απόκτησής του, με τη λήξη της υποσχετικής.

Ο Τζαΐλσον Αραούχο ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: "Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ένας μεγάλος Σύλλογος, με πλούσια ιστορία και είμαι χαρούμενος που συνεχίζω εδώ την καριέρα μου. Περιμένω να ζήσω στο γήπεδο αυτά που άκουσα και είδα για τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος να αναμένει από εμένα ότι θα δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου".

Αποκλειστικά πλάνα από την υπογραφή συμβολαίου και μίνι συνέντευξη του ποδοσφαιριστή, σύντομα στο «OMONOIA Premium».

Γίνε συνδρομητής στο «OMONOIA Premium»: www.acomonia.com/premium

Πληροφορίες: http://bit.ly/2rO1sJm

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Έρχονται δυνατά τεστ για το Ματ Ντάρμπισαιαρ και τους συμπαίκτες του.

Ομόνοια: Εξετάσεις προόδου

Τίθεται αντιμέτωπη με τον Απόλλωνα την Τετάρτη σε αγώνα για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος και το Σάββατο αντιμετωπίζει ...
Πέτρος Παπαγιώργης
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ