ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Αναστασίου: «Παίζουμε κόντρα στην πιο ποιοτική ομάδα του πρωταθλήματος» (vid)

Δείτε τι δήλωσε ο προπονητής της Ομόνοιας για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Δηλώσεις στην κάμερα της Ομόνοιας έκανε ο Γιάννης Αναστασίου ενόψει του εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ελλαδίτη:

«Δύσκολο παιχνίδι. Είναι ίσως η πιο ποιοτική ομάδα στο κυπριακό πρωτάθλημα. Σημαντικό παιχνίδι γι΄ αυτούς, αλλά εξίσου σημαντικό και για εμάς. Αν μείνουμε στην εικόνα του παιχνιδιού που έπαιξαν οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Θέλουμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι και σίγουρα πιο αποτελεσματικοί απέναντι τους. Γιατί θα υπάρχουν χώροι, θα δημιουργηθούν οι φάσεις, το θέμα είναι να τελειώσουμε τις φάσεις που θα δημιουργηθούν στο παιχνίδι».

Για τη φιλοσοφία της ομάδας: «Συνεχίζουμε με το ίδιο πνεύμα. Προσπαθούμε παιχνίδι με παιχνίδι να βελτιωνόμαστε, να γινόμαστε καλύτεροι. Το σημαντικό για μένα είναι αυτό που είπα και την περασμένη Κυριακή, ότι ήμασταν ομάδα μέσα στο γήπεδο. Σιγά-σιγά μπαίνει το εμείς πάνω από το εγώ, το οποίο είναι σημαντικό για εμάς. Θέλουμε να κινηθούμε σε αυτό το πνεύμα, να το διατηρήσουμε και παράλληλα να γίνουμε καλύτεροι γιατί υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης στην ομάδα. Κάνουμε αρκετά λάθη, ειδικά τεχνικά, αλλά υπάρχει προσπάθεια, θέληση και πίστη. Το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε έτσι και σίγουρα τα λάθη θα περιοριστούν γιατί με τα θετικά αποτελέσματα, το καλύτερο ποδόσφαιρο και την αυτοπεποίθηση σίγουρα θα είμαστε πιο αποφασιστικοί και αποτελεσματικοί σε κάποιες φάσεις που δεν παίρνουμε τις σωστές αποφάσεις και εκεί δημιουργούμε πρόβλημα στον εαυτό μας».

Για τα τρία παιχνίδια με τον Απόλλωνα σε πρωτάθλημα και κύπελλο: «Εντάξει, είναι διαφορετικές διοργανώσεις, αλλά και ο Απόλλωνας όπως και εμείς είμαστε μεγάλες ομάδες και παίζουμε πάντα για τη νίκη. Παίξαμε το πρώτο παιχνίδι, μένουν δύο αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής το οποίο είναι το πιο σημαντικό όπως είπα και στα παιδιά. Όλη μας η προσοχή και προσήλωση θα πέσει στο παιχνίδι της Κυριακής και όπως είπα και πριν πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X