ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Αναμένουμε τα νεότερα για Αραούχο»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Επέλαση». Αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ομάδας στην Πολωνία και στο κεφάλαιο της ενίσχυσης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στους Γιώργο Σαββίδη και Μάκη Νικολάου:

Για την προετοιμασία:

«Ομολογουμένως γίνεται μια πολύ οργανωμένη, μεθοδική και σοβαρή δουλειά στην προετοιμασία της ομάδας. Και αυτό δεν είναι σχήμα λόγου, αλλά η πραγματικότητα. Πιστεύουμε ότι είναι κάτι που θα επιβεβαιωθεί, μέσα από την εικόνα που θα βγάζουμε στο γήπεδο. Στόχος είναι η ομάδα να είναι έτοιμη με την έναρξη του πρωταθλήματος. Συνεπώς θα επιδιώξουμε, σύμφωνα με το πλάνο της προετοιμασίας, να πετύχουμε αυτό τον στόχο. Μέχρι στιγμής υπάρχει ικανοποίηση για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η ομάδα, εντός και εκτός γηπέδου, αλλά και με τη πρόοδο που σημειώνει.

Σημαντική για μια ομάδα είναι η υποστήριξη που λαμβάνει από τους επαγγελματίες που καλύπτουν σημαντικά επιστημονικά και άλλα πόστα, όπως πχ τους γιατρούς, γυμναστές, εργοφυσιολόγους, χειροπράκτες, φυσιοθεραπευτές, μασέρ, διατροφολόγους κτλ. Αρχίζοντας από εδώ, διαπιστώνεται ότι λειτουργούμε σε ένα πολύ καλό επίπεδο, γεγονός που ικανοποιεί τους ποδοσφαιριστές, ακόμη και αυτούς που προηγουμένως είχαν αγωνιστεί σε πιο υψηλό επίπεδο. Απ' εκεί και πέρα, όσο αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η τεχνική ηγεσία είναι ευχαριστημένη από το ότι άρχισαν να βγαίνουν στο γήπεδο στοιχεία που δουλεύονται στις προπονήσεις, είτε όσο αφορά την αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας, είτε όσο αφορά τη φυσική κατάσταση.

Τονίζουμε πως ακόμη βρισκόμαστε στα αρχικά στάδια αυτής της προσπάθειας, υπάρχουν πολλά να γίνουν και να βελτιωθούν, όμως με δεδομένο την εποχή, αλλά και το ότι αρκετοί παίκτες δεν έχουν πάρει ακόμη λεπτά συμμετοχής, η τεχνική ηγεσία κρίνει ότι η ομάδα βρίσκεται σε ένα καλό δρόμο. Επιπλέον, εκφράζεται η ικανοποίηση και για το στοιχείο του ομαδικού πνεύματος που άρχισε να δημιουργείται, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Φαίνεται να εμπεδώνεται πως πάνω από όλα είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ και πως η ομάδα είναι μια δεμένη οικογένεια».

Για τους παίκτες που ήρθαν αργοπορημένα στην προετοιμασία:

«Κάποιοι παίκτες που ενσωματώθηκαν στην ομάδα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα, ενώ προπονούνται και ατομικά, προκειμένου να φτάσουν στο επίπεδο που επιθυμούμε. Θα πρέπει να σημειώσουμε πως το τεχνικό επιτελείο αναλύει τις αποδώσεις και τα δεδομένα του κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά, με τη βοήθεια της επιστήμης και της τεχνολογίας και ακολούθως διαμορφώνει ανάλογα το πρόγραμμα προπόνησής του ή την υποστήριξη που πρέπει να λάβει. Ο Γουιλιαμ Σοαρες αντιμετώπιζε κάποια οικογενειακά προβλήματα τα οποία έχουν ξεπεραστούν. Αναμένεται στην Πολωνία μέσα στις επόμενες μέρες. Ο Αραούχο κάνει ενέργειες από τη Βραζιλιά για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του. Ίσως προκύψουν εξελίξεις και μέσα στη μέρα».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση:

«Εκκρεμούν ακόμη οι τελευταίες μας κινήσεις. Είναι σε εξέλιξη η προσπάθεια για να ολοκληρώσουμε τον μεταγραφικό μας σχεδιασμό, οι στόχοι έχουν εντοπιστεί εδώ και καιρό και καταβάλλεται προσπάθεια για να αποκτηθούν. Όπως είπε και ο προπονητής μας πρόσφατα, σίγουρα θα επιθυμούσε να έχει όλο το ρόστερ διαθέσιμο από το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Ωστόσο, από τη στιγμή που είχαν παρουσιαστεί κάποια εμπόδια στην προσπάθεια απόκτησης ποδοσφαιριστών, η ομάδα επέλεξε να κάνει λίγη υπομονή με κάποιους ποδοσφαιριστές που αποτελούσαν πρώτη επιλογή. Ευελπιστούμε σύντομα να ολοκληρωθεί με επιτυχία ο μετεγγραφικός μας σχεδιασμός».

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X