ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Γι’ αυτό τον θέλει

Ανδρέας Βιολάρης

Ανδρέας Βιολάρης

Οι συνολικά δέκα μετεγγραφές που έχει ολοκληρώσει μέχρι σήμερα η Ομόνοια δημιουργούν την προοπτική και την αισιοδοξία ότι στη νέα σεζόν θα παρουσιαστεί πολύ πιο ισχυρή και διεκδικητική. Και ανάλογα από το ποσοστό επιτυχίας του μετεγγραφικού σχεδιασμού και του βαθμού συνεισφοράς των νέων παικτών, οι «πράσινοι» μπορούν ακόμα και να διεκδικήσουν με αξιώσεις τον τίτλο του πρωταθλήματος. Ο Πάμπος Χριστοδούλου, όμως, θέλει να προσθέσει κι άλλο ποιοτικό βάθος στο ρόστερ του και να αυξήσεις τις επιλογές του. Προς αυτή την κατεύθυνση θα γίνουν οι επόμενες μετεγγραφές, οι οποίες θα είναι τουλάχιστον δύο.

Προ των πυλών βρίσκεται ο Ζαρτσίνο Αντόνια. Ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος θα αποκτηθεί όχι απλά για να αποτελέσει μία καλή εναλλακτική επιλογή, αλλά για να προσφέρει ουσιαστικές βοήθειες στη νέα περίοδο. Ο 26χρονος ακραίος επιθετικός διαθέτει τις παραστάσεις και εκείνα τα χαρακτηριστικά που μπορούν να κάνουν την διαφορά. Το στοιχείο που τον έκανε να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπος υποψήφιους για τη θέση, είναι φυσικά η ταχύτητά του. Αυτό είναι το μεγάλο του όπλο και γι αυτό τον ήθελε πάρα πολύ ο Πάμπος Χριστοδούλου.

Το τεχνικό τιμ επέδειξε ιδιαίτερη επιμονή για τη συγκεκριμένη περίπτωση και σαφώς υπάρχει ικανοποίηση για την τροπή που πήραν τα πράγματα. Ο Αντόνια βρίσκεται ήδη στην Πολωνία και αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο (μέσα από τη διαδικασία των τελικών επαφών και των εξετάσεων) θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με το «τριφύλλι».

Και άλλες αφίξεις
Ο διεθνής μεσοεπιθετικού από το Κουρακάο δεν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που περιμένουν οι «πράσινοι» στην Πολωνία. Εντός 24ωρου θα αφιχθεί και ο 32χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός, Γουίλιαμ Σούαρες, για να ενταχθεί με τη νέα του ομάδα, ενώ κορυφώνονται οι διεργασίες με στόχο να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή ενός ακόμα στόπερ. Αν αυτό συμβεί άμεσα, τότε ίσως ο παίκτης να ταξιδέψει στην Πολωνία. Σε διαφορετική περίπτωση θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα στην Κύπρο.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X