ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Βάθος σε άμυνα και «φτερά»

Ανδρέας Βιολάρης

Ανδρέας Βιολάρης

Μέσα από τις προπονήσεις και τα φιλικά ο Πάμπος Χριστοδούλου επιχειρεί να κτίσει τη «νέα Ομόνοια», παράλληλα, όμως, προσπαθεί να βάλει τις τελευταίες πινελιές στο ρόστερ και να προσδώσει το ποιοτικό βάθος που απαιτείται. Η αλήθεια είναι πως μετά και τις τελευταίες προσθήκες το ρόστερ πήρε μια.... κανονική μορφή και πλέον υπάρχει μια σχετική ισορροπία σε όλες τις γραμμές. Ο τεχνικός της Ομονοίας θέλει όμως να αυξήσει στις επιλογές του, κυρίως στο κέντρο της άμυνας και τα άκρα της επίθεσης.

Ο 32χρονος Βραζιλιάνος, Γουίλιαμ Σοάρες, και ο 29 Βάσκος, Μπόρχα Εκίθα, θα αποτελούν τις πρώτες επιλογές για α στόπερ. Απ΄εκεί κει πέρα όμως δεν υπάρχει άλλη λύση καθαρόαιμου, έμπειρου κεντρικού αμυντικού. Σαφώς και υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες του στο κέντρο της άμυνας αν χρειαστεί (πχ. Μαντούρο, Κατελάρης), ωστόσο, η τεχνική ηγεσία θέλει να έχει τρεις κλασικούς στόπερ στη διάθεσή της για να μην χρειάζεται για να προχωρεί σε ντόμινο –εσωτερικων- αλλαγών κάθε φορά που θα προκύπτει τιμωρία ή τραυματισμός των Σοάρες – Εκίθα.

Τις προηγούμενες μέρες έγινε μία προσπάθεια για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή ενός ακόμη στόπερ, φαίνεται όμως πως έπεσε στο κενό και ως εκ τούτου ο Πάμπος Χριστοδούλου και οι συνεργάτες του προχωρούν με άλλες λύσεις. Έχουν προκύψει μάλιστα κάποια νέα ονόματα και γίνεται η αξιολόγησή τους.

Όσον αφορά τα άκρα της επίθεσης, Χριστοφή και Γκονσάλες είναι αδιαμφισβήτητα οι βασικές επιλογές. Η ποιοτική απόσταση που χωρίζει τους δύο από τις επόμενες δυο επιλογές (Αζίζ, Κύπρου) είναι χαώδης και λογικό είναι ο Πάμπος Χριστοδούλου να θέλει να την γεφυρώσει. Στόχος του είναι να προσθέσει ακόμα μία ποιοτική επιλογή, πολύ πιθανόν με ποδοσφαιριστή καταλόγου Β΄ (κάτω των 22) αφού έχουν προταθεί και τέτοιες περιπτώσεις.

*Σήμερα στις 19:00 η Ομόνοια θα δώσει το δεύτερό της φιλικό επί πολωνικού εδάφους, με αντίπαλο την Χάποελ Τελ Αβίβ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ανδρέας Βιολάρης

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X