ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Το εισιτήριο του Πιτ και οι πράσινες Πλάτρες

Στην Ομόνοια συνεχίζουν κανονικά την προετοιμασία τους στις Πλάτρες σήμερα είναι προγραμματισμένη και η ανοικτή προπόνηση όπου ο «πράσινος λαός» θα κατακτήσει τις Πλάτρες. Παράλληλα γίνονται προσπάθειες προκειμένου να μην ναυαγήσει η απόκτηση του Πιτ Φελχούιζεν.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου θα ήθελε να έχει στη διάθεσή του όσους περισσότερους νέους ποδοσφαιριστές γίνεται προκειμένου να γνωρίσουν τους νέους τους συμπαίκτες. Σε αυτά τα πλαίσια οι «πράσινοι» είχαν διευθετήσει ο Πιτ Φελχούιζεν να είναι το Σάββατο το πρωί στην Κύπρο. Ο νούμερο 1 στόχος της Ομόνοιας για τη θέση κάτω από τα δοκάρια πήγε κανονικά στο αεροδρόμιο για να ταξιδέψει ωστόσο λόγω ενός μικρού λάθους πάνω στο εισιτήριό του τελικά δεν του επέτρεψαν να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο. Έτσι ο Φελχούιζεν έμεινε καθηλωμένος στο αεροδρόμιο γεγονός που τον δυσαρέστησε. Αν και οι ιθύνοντες των «πρασίνων» διευθέτησαν να του εκδώσουν νέα εισιτήρια και να έρθει τελικά Κύπρο ο παίκτης έδειξε να αλλάζει στάση. Το γεγονός ότι υπήρχε λάθος στο πρώτο εισιτήριο τον προβλημάτισε και φαίνεται ότι κάνει δεύτερες σκέψεις για το αν θα έρθει στην Κύπρο. Στην Ομόνοια καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες για να πείσουν τελικά τον ποδοσφαιριστή να έρθει στο τριφύλλι και το ζήτημα αναμένεται να ξεκαθαρίσει εντός του 24ώρου.

Σε μια άλλη εξέλιξη σήμερα είναι προγραμματισμένη η ανοιχτή προπόνηση της ομάδας στις Πλάτρες που αναμένεται να «πρασινίσουν». Όταν ανακοινώθηκε από την Ομόνοια πως θα υπήρχε ανοιχτή προπόνηση οι φίλοι της ομάδας έδειξαν έντονο ενδιαφέρον και δεν ήταν λίγοι αυτοί που μερίμνησαν να οργανώσουν μονοήμερη για να πάνε να φωνάξουν για την αγαπημένη τους ομάδα. Ο «πράσινος λαός» αναμένεται ότι θα δώσει ακόμη μια ένεση ψυχολογίας στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μετά και την τελευταία που τους έδωσε στην επίσημη πρώτη της χρονιάς.

Το σίγουρο είναι ότι ο κόσμος της ομάδας είναι διψασμένος και ο Πάμπος Χριστοδούλου το ξέρει αυτό. Είναι γι’ αυτό που δουλεύει μέρα νύχτα προκειμένου να κάνει σύμφωνα με τα λεγόμενά του μια μεγάλη Ομόνοια.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση