ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Στοχεύσαμε σε ποιοτικούς παίκτες»

Ο προπονητής της Ομόνοιας, Πάμπος Χριστοδούλου, έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ πριν από την έναρξη της πρώτης επίσημης προπόνησης.

Ο Κύπριος τεχνικός μίλησε για τη νέα σελίδα στην καριέρα του τονίζοντας ότι θα κάνει τα πάντα για να ανεβάσει την Ομόνοια εκεί που της αξίζει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη νέα σελίδα στην καριέρα του:

«Ευχαριστώ για την εδώ παρουσία σας. Βλέπετε και εσείς τι γίνεται. Το περιμέναμε. Ότι και να πούμε για τον κόσμο είναι λίγο. Είναι τρελαμένοι με την ομάδα και εμείς και οι παίκτες έχουν εμπεδώσει σε ποια ομάδα βρίσκονται, σε μια μεγάλη ομάδα, θέλουμε να κάνουμε αυτό τον κόσμο να χαμογελά, και βήμα με βήμα θα δούμε που θα οδηγηθούμε τη νέα χρονιά».

Ο κάθε προπονητής είναι λογικό να έχει ένα άγχος. Ο Πάμπος δεν είναι ο μεσσίας δεν μπορεί κανείς από μόνος του να πετύχει τίποτα. Όλοι μαζί ενωμένοι να δώσουμε τα πάντα για το μεγαλείο της Ομόνοιας, χρειάζεται υπομονή γιατί κτίζεται νέα ομάδα. Υποσχόμαστε και θα το προσπαθήσουμε όλοι να κάνουμε ευτυχισμένο τον κόσμο και περήφανο».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από τις προσθήκες:

«Από την αρχή έχουμε στοχεύσει σε κάποιους παίκτες οι οποίοι δεν ήταν εύκολο να έρθουν. Χρειάστηκε να γίνει μεγάλη προσπάθεια για να έρθουν κάποιοι. Τις επόμενες μέρες αναμένονται και άλλες υπογραφές με άλλους παίκτες. Λίγη υπομονή ακόμη, γιατί μπορούσα να κλείσω το ρόστερ σύντομα, αλλά στοχεύσαμε σε παίκτες ποιοτικούς.

Αν έχετε διαβάσει τα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία, έχουν εκπλαγεί για τον Σοάρες, ελπίζω να τελειώσουν ακόμη κάποια θέματα εντός της εβδομάδας και όταν θα πάμε στις Πλάτρες να έχουμε ένα αρκετά συμπληρωμένο το ρόστερ».

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση