ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φουλ για... βαρβάτο «εξάρι»

Ανδρέας Βιολάρης

Ανδρέας Βιολάρης

Πρώτη προτεραιότητα του Πάμπου Χριστοδούλου ήταν η ενίσχυση της αμυντικής γραμμής και αυτό φάνηκε μέσα από τις πρώτες μετεγγραφικές κινήσεις. Η Ομόνοια ανακοίνωσε την απόκτηση των Μαμαντού Καντέ (αριστερός μπακ) και Κάι (στόπερ), τελειωμένη είναι και η μετεγγραφή του Τζαΐλσον Αραούχο (δεξιός μπακ), ενώ είναι σε αναμονή για απαντήσεις για την περαιτέρω στελέχωση του κέντρου της άμυνας (έχει κατατεθεί πρόταση στον Σανγκαρέ).

Ψηλά στις προτεραιότητες του Κύπριου τεχνικού ήταν - και παραμένει - και η απόκτηση αμυντικού μέσου από το πάνω ράφι. Και οι διεργασίες των τελευταίων ημερών στοχεύουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Όπως είχαμε γράψει ξανά, ο τεχνικός της Ομόνοιας είναι διατεθειμένος να κάνει την οικονομική υπέρβαση για την στελέχωση της νευραλγικής αυτής θέσης με έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή. Και ο Αντρέ Σάντος ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Το τελευταίο 48ωρο έγινε μια νέα προσπάθεια για να πειστεί ο ποδοσφαιριστής να ντυθεί στα «πράσινα», με την περίπτωση του να παραμένει πάντα δύσκολα. Παρά την βελτιωμένη πρόταση της Ομόνοιας, η οικονομική διαφορά με τον ποδοσφαιριστή εξακολουθεί να υφίσταται, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ανέρχεται στις 40 χιλιάδες ευρώ.

Πάντα στα υπόψη και ο 32χρονος Αργεντινός Μάριο Μπολάτι, ο οποίος επίσης έχει αξιολογηθεί θετικά από τη πρώτη. Το όνομα του διεθνούς αμυντικού χαφ (με 12 συμμετοχές με την εθνική Αργεντινής και μέλος της ομάδας που έλαβε μέρος στο Μουντιάλ του 2010) δεν διαγράφηκε ποτέ από τη λίστα των μετεγγραφικών στόχων του Πάμπου Χριστοδούλου και δεν αποκλείεται οι «πράσινοι» να μπουν δυναμικά στο κόλπο της απόκτησής του, ειδικά σε περίπτωση που δεν ξεπεραστούν οι οικονομικές δυσκολίες με τον Αντρέ Σάντος.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι «πράσινοι» ψάχνουν κάτι πολύ καλό για τη θέση του αμυντικού μέσου και τόσο ο Αντρέ Σάντος όσο και ο Μάριο Μπολάτι είναι δύο ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ανδρέας Βιολάρης

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X