ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Η κοινωνία οφείλει να γνωρίζει»

Ο Αντώνης Τζιωνής μίλησε στην εκπομπή «Επέλαση» και τους Γιώργο Σαββίδη και Μάκη Νικολάου για θέματα πολιτικής της Ομόνοιας και αναφέρθηκε στην αντίδραση των «Πράσινων» σε σχέση με την επιστροφή του Χανς Ρέικβαρτ ως επικεφαλής της επιτροπής διαιτησίας.

Αναλυτικά οι αναφορές του:

Για το πότε θα υπάρξουν ανακοινώσεις παικτών: «Σύντομα. Πολύ σύντομα. Τα περιθώρια έχουν στενέψει και πλέον τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις. Με κάποιες περιπτώσεις είμαστε κοντά».

Για την επιστροφή Ρέϊκβαρτ: «Η ανακοίνωση που εκδώσαμε τα λέει όλα. Δε θέλω να είμαι μάντης κακών. Δεν καταλαβαίνουμε τη χρησιμότητα αυτής της επαναπρόσληψης. Αν φέρναμε κάποιον άλλο, δεν θα ήταν επιβαρημένος με την προηγούμενη θητεία του κ. Ρέϊκβαρτ. Ζητούμε να μας δοθούν κάποιες εξηγήσεις για τη σκοπιμότητα αυτού του διορισμού. Μακάρι να μας διαψεύσει και να απολογηθούμε δημόσια για τους ενδοιασμούς που εκφράζουμε. Δεν μας έδωσαν το σκεπτικό αυτής της απόφασης και ούτε μας ρώτησαν. Η ανακοίνωση δεν έχει στόχο να προκαταλάβει. Δεν στεκόμαστε ενάντια σε πρόσωπα. Είναι γεμάτοι με προκατάληψη αυτοί οι θεσμοί. Εμείς, αντί να κάνουμε κάτι για να την εξαλείψουμε, την τροφοδοτούμε. Δεν υπάρχει πανευρωπαϊκά ένας άνθρωπος να επιλέξουμε που να μην έχει τα βαρίδια ενός πρότερου βίου; Ας μου απαντήσει κάποιος γιατί έφυγε; Οι λόγοι απομάκρυνσής του εξέλιπαν; Ζητάμε από την κοινωνία αποδεχθεί αυτό που ζητούν από το κράτος τα σωματεία για διευκόλυνση. Αυτή η κοινωνία που θα δεχθεί τη χαριστική συμπεριφορά του κράτους μένει στο σκοτάδι με αποφάσεις σαν αυτές. Εμείς ζητούμε να μην μείνει στο σκοτάδι ο κόσμος και να εξηγηθεί το σκεπτικό αυτής της απόφασης. Μπορεί όταν μας εξηγηθεί να συμφωνήσουμε και εμείς».

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση