ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Έρχεται ο Κάι, όχι ο Πιτ!

Αλλαγή δεδομένων προέκυψε με τον Πιτ Φελτχούιζεν και η περίπτωσή του οδεύει προς ναυάγιο. Αντίθετα, τα πράσινα προβάρει ο Κάι. Ίδια δεδομένα με Ρούι Πέδρο και Τζαΐλσον.

Προς άλλες κατευθύνσεις άρχισε να κινείται η Ομόνοια για την ενίσχυση του «άσου», αφού ο 30χρονος Ολλανδός τερματοφύλακας παρουσίασε αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις. Τα χρήματα που αξιώνει ο Φελτχούιζεν είναι εκτός των –στενών-οικονομικών ορίων που έχει θέσει η διοίκηση και ως εκ τούτου οι «πράσινοι» είναι αναγκασμένοι να στραφούν προς άλλες περιπτώσεις.

Την ίδια ώρα που απομακρύνεται ο Φελτχούιζεν, ο Κάι είναι καθ’ οδόν για το «Ηλίας Πούλλος». Ο 29χρονος διεθνής αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι είπε το «ναι» στην Ομόνοια και τις επόμενες μέρες αναμένεται να έρθει στην Κύπρο για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετεγγραφή. Έτσι, αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, ο Πάμπος Χριστοδούλου θα δει ένα από τους βασικούς υποψήφιους για το κέντρο της άμυνας να ντύνεται στα πράσινα.
Την τελευταία τριετία ο Κάι ανήκε στην ρουμανική Κραϊόβα, έχοντας δύο πρώτες γεμάτες σεζόν, ενώ στην περσινή είχε αγωνιστεί σε 13 παιχνίδια πρωταθλήματος. Το προηγούμενο της καριέρα του το πέρασε στην Πορτογαλία, ενώ φόρεσε 13 φορές την φανέλα της Εθνικής ομάδας του Πράσινου Ακρωτηρίου.

Ο τεχνικός της Ομόνοιας εύχεται να έχει την ίδια κατάληξη και ο Ρούι Πέδρο, ο οποίος επίσης αποτελούσε τη Νο1 επιλογή για τη θέση που αγωνίζεται. Τα δεδομένα με τον 29χρονο Πορτογάλο επιθετικό μέσο παραμένουν ως είχαν, με τις πιθανότητες να φορέσει το τριφύλλι στο στήθος να είναι αρκετές.

Η διοίκηση των «πρασίνων» βρίσκεται σε αναμονή και για την κατάληξη στο μίνι – σίριαλ με τον Τζαΐλσον Αραούχου.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X