ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ετοιμάζει βαλίτσες...

Ανδρέας Βιολάρης

Ανδρέας Βιολάρης

Τα πλείστα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχουν ολοκληρωθεί, όχι όμως τα ταξίδια... σαφάρι για τον Πάμπο Χριστοδούλου. Είναι γνωστό πως μια από τις αγαπημένες συνήθειες του Κύπριου τεχνικού είναι να ταξιδεύει στο εξωτερικό για να παρακολουθήσει ιδίοις όμμασι μεταγραφικούς στόχους των ομάδων του. Αυτή τη φορά ο Πάμπος Χριστοδούλου ετοιμάζει βαλίτσες για την Λατινική Αμερική, με σκοπό να δει αγωνιζόμενους κάποιους ποδοσφαιριστές τους οποίους έχει ξεχωρίσει μέσα από τα πολλά ονόματα που έχουν προταθεί.

Από τη στιγμή που υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου, ο τεχνικός της Ομόνοιας θέλει να εκμεταλλευτεί κάθε ευκαιρία που του δίνεται για να δει από το γήπεδο τους ποδοσφαιριστές που τον ενδιαφέρουν και να σχηματίσει πιο ξεκάθαρη εικόνα για τις δυνατότητες και τις αδυναμίες τους.

Με αυτό τον τρόπο περιορίζεται ο βαθμός ρίσκου που θα συνοδεύει την κάθε μία από τις μετεγγραφές που θα κάνει και παράλληλα αυξάνονται οι πιθανότητες να πετύχει ο μετεγγραφικός σχεδιασμός στο σύνολό του. Κάτι που πάει χρόνια να δούμε να συμβαίνει στην Ομόνοια.

Το ταξίδι του Πάμπου Χριστοδούλου στην Νότια Αμερική αναμένεται να πραγματοποιηθεί αρχές Ιουνίου.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X