ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πιστός στο «τριφύλλι»

Σάββας Λαζανιάς

Σάββας Λαζανιάς

lazaniass@sppmedia.com

Ο Δημήτρης Χριστοφή θα αποτελεί τον ηγέτη της νέας Ομόνοιας που οραματίζεται να κτίσει ο Πάμπος Χριστοδούλου, με στόχο την επιστροφή στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου μετά από αρκετά χρόνια.

Ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Αντώνης Τζιωνής, ανακοίνωσε την παραμονή του Χριστοφή για άλλα τέσσερα χρόνια στο «Ηλίας Πούλος», μια εξέλιξη που έφερε τα χαμόγελα στον κόσμο της ομάδας. Αυτό που απομένει πλέον είναι επίσημη η ανακοίνωση της συμφωνίας ανάμεσα στις δυο πλευρές, κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Παρόλο που υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από άλλες ομάδες, ο Τζιήμης παράμεινε πιστός και αποφάσισε να παραμείνει στην ομάδα της καρδιάς του, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την αγάπη του για την Ομόνοια.

Τη χρονιά που μας πέρασε, ο Χριστοφή είχε μια πάρα πολύ καλή παρουσία και ήταν ένας από τους ελάχιστους διασωθέντες του «πράσινου ναυαγίου», αν και δεν έφτασε στα γνωστά του στάνταρ. Στην Ομόνοια όμως περιμένουν πολύ περισσότερα από τον Τζιήμη τη νέα αγωνιστική περίοδο, στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα για το άλμα κορυφής.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση