ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο πήχης εκεί που πρέπει!

Είναι γεγονός πως ο κόσμος της Ομόνοιας έχει ακούσει πολλά τα τελευταία χρόνια. Οι υποσχέσεις για μια ομάδα που θα χαίρονται όταν την βλέπουν υπήρχαν κάθε χρόνο. Όμως πάντα οι υποσχέσεις ήταν μόνο λόγια. Φέτος όμως τα πράγματα ίσως είναι διαφορετικά.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου έστειλε το μήνυμα πως η Ομόνοια θα επιστρέψει. Αν κάτι ξεχωρίζει στον Πάμπο είναι η νοοτροπία. Μια νοοτροπία που χρειάζεται η Ομόνοια. Δεν μπορείς να είσαι Ομόνοια και να μην έχεις την νοοτροπία πως μπορείς να κάνεις τα πάντα. Δεν μπορείς να είσαι Ομόνοια και ο στόχος σου να είναι απλώς έξοδος στην Ευρώπη. Σωστά είπε ο Πάμπος πως η ομάδα θα διεκδικήσει τα τρόπαια και σωστά ο Πάμπος μετέδωσε στον κόσμο την αισιοδοξία του.

Βέβαια για να μπορέσει να οδηγήσει την Ομόνοια εκεί που θέλει και που επιβάλλεται, χρειάζεται πολύ δουλειά. Είναι δύσκολο εγχείρημα, όμως ο Πάμπος έμαθε στα δύσκολα. Οι «πράσινοι» χρειάζονται μεταγραφές και ήδη το σαφάρι του Πάμπου έχει ξεκινήσει. Ο τεχνικός της Ομόνοιας εντόπισε τους στόχους και τώρα είναι δουλειά της διοίκησης. Τα πράγματα όπως είπαμε δεν είναι απλά. Όλοι ξέρουμε πόσο καταστροφική ήταν αυτή χρονιά. Παίκτες που δεν έπρεπε να φορούν την φανέλα της Ομόνοιας ήταν βασικοί. Από τη μια μέρα στην άλλη δεν αλλάζουν εύκολα τα πράγματα, όμως ο Πάμπος έχει δείξει πως δεν τον φοβίζει ούτε η σκληρή δουλειά, ούτε οι προκλήσεις.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση