ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Ομάδα για πρωταθλητισμό»

Ολοκληρώθηκε στο Χίλτον η πρώτη διάσκεψη τύπου για τον Πάμπο Χριστοδούλου με τα χρώματα της Ομόνοιας. Ο προπονητής των «πρασίνων» έχει ξεκινήσει τη σκληρή δουλειά για τη δημιουργία της νέας ομάδας, η οποία δεν πρέπει να έχει καμιά σχέση με τη φετινή. Η ιστοσελίδα μας σας μεταφέρει λέξη προς λέξη όσα έγιναν στην διάσκεψη. Από τις τοποθετήσεις που ξεχώρισαν ήταν ότι η Ομόνοια πάει για πρωτάθλημα ενώ ο Πάμπς τόνισε ότι θα κάνει μια μεγάλη Ομόνοια.

Δείτε την δημοσιογραφική μέσα από το facebook στο πιο κάτω βίντεο 

Αναλυτικά:

Πιο κάτω τα κύρια σημεία των τοποθετήσεων του Προέδρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Αντώνη Τζιωνή και του Αρχηγού του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, Ανδρέα Πασιουρτίδη, στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, που είχε ως θέμα την αποτίμηση της φετινής χρονιάς και μια πρώτη ενημέρωση για τη νέα.

«Θεωρήσαμε σωστό και επιβεβλημένο, αμέσως μετά τη λήξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου, χωρίς χρονοτριβή και καθυστέρηση, να επικοινωνήσουμε με τον κόσμο μας. Για μια σύντομη αποτίμηση της φετινής χρονιάς, αλλά και για το πώς προχωράμε στην επόμενη μέρα», σημείωσε ο Πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

• Για τη φετινή χρονιά, ο Αντώνης Τζιωνής είπε:
«Είναι γεγονός ότι η φετινή χρονιά ξεκίνησε με αρκετές προσδοκίες και φιλοδοξίες. Με έναν διαφορετικό τρόπο λειτουργίας στο ποδοσφαιρικό τμήμα, εντελώς καινούργιο για τα δεδομένα του Συλλόγου. Έναν τρόπο που ζητούσε για χρόνια η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και τύγχανε καθολικής αποδοχής. Αναφέρομαι στο μοντέλο του Τεχνικού Διευθυντή, όπως εφαρμόστηκε κατά τη φετινή χρονιά.

Αποδείχθηκε στην πορεία, ότι ο συγκεκριμένος τρόπος λειτουργίας δεν μας βγήκε. Χωρίς αυτό, ασφαλώς, να συνεπάγεται αποτυχία του ίδιου του θεσμού. Διότι στο ποδόσφαιρο, και γενικά στον αθλητισμό, είναι πολλοί οι παράγοντες που επηρεάζουν την πορεία και την εξέλιξη ενός συλλόγου. Οι θεσμοί, τα πρόσωπα, το περιβάλλον, οι οικονομικές συνθήκες, τα εργαλεία διοίκησης. Δεν μπορούμε να βλέπουμε τα πράγματα αποσπασματικά, ούτε αφοριστικά. Ούτε, βεβαίως, να στοχοποιούμε, ψάχνοντας αποδιοπομπαίους τράγους και εξιλαστήρια θύματα. Αυτό θα ήταν ανέντιμο. Και δεν το λέω μόνο για τη φετινή χρονιά. Το λέω γενικά, ως προσέγγιση και ως φιλοσοφία.

Επιτρέψτε μου να επαναλάβω ότι δεν κρυβόμαστε. Ως Διοικητικό Συμβούλιο την ευθύνη που μας αναλογεί την αναλαμβάνουμε. Έγιναν λάθη. Στη στελέχωση, τη διαχείριση του ροστερ και στη λήψη κάποιων αποφάσεων στο ποδοσφαιρικό. Συνειδητοποιούμε αυτά τα λάθη και η ευθύνη μας είναι να τα διορθώσουμε. Βασική προϋπόθεση για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα είναι η αυτοκριτική και η ενδοσκόπηση.

Αναγνωρίζοντας, παράλληλα και κάποια θετικά που προέκυψαν, όπως η προώθηση νεαρών ποδοσφαιριστών από την Ακαδημία, η αναβάθμιση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου και η επιστημονική και τεχνολογική αναβάθμιση του προπονητικού μας Κέντρου.

• «Να μετατρέψουμε την παρούσα συγκυρία σε μια μεγάλη ευκαιρία»:
«Ο περήφανος κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν αντέχει τα μοιρολόγια, ούτε τη μιζέρια. Δεν του ταιριάζουν, δεν του αξίζουν. Επιβάλλεται να κοιτάξουμε μπροστά. Να γυρίσουμε σελίδα. Με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση να βαδίσουμε στην επόμενη μέρα.

Μετατρέποντας σε πλεονέκτημα την αποτυχία μας να βγούμε στην Ευρώπη. Μεταρέποντας την παρούσα συγκυρία σε μια μεγάλη ευκαιρία για να βρούμε τις λύσεις σε όσα απασχολούν την ομάδα μας. Για να κτίσουμε σε γερά θεμέλια.

Έχουμε μπροστά μας ένα ολόκληρο καλοκαίρι για να δουλέψουμε, όλοι μαζί, όσοι αποτελούν την οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: Διοίκηση, τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές, κόσμος. Δεν υπάρχουν μεσσίες, ούτε εύκολες λύσεις. Εμείς κρατάμε τη μοίρα του σωματείου μας στα χέρια μας. Και οι επιτυχίες είναι πάντοτε αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας.

Για την ΟΜΟΝΟΙΑ, αυτό πρέπει να είναι το καλοκαίρι της σκληρής δουλειάς. Το καλοκαίρι που θα αλλάξει την πορεία του Συλλόγου»

• «Να είναι η χρονιά που η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μπει ξανά σε πορεία πρωταθλητισμού»
«Θέλουμε η επόμενη χρονιά να είναι η χρονιά που η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μπει ξανά σε πορεία πρωταθλητισμού. Θέλουμε να είναι η χρονιά που η ΟΜΟΝΟΙΑ θα διεκδικήσει κάθε θεσμό στον οποίο συμμετέχει. Θέλουμε να είναι η χρονιά που η ΟΜΟΝΟΙΑ θα γεμίζει ξανά τα γήπεδα. Με μια ομάδα δυνατή και μαχητική, που θα τιμά την ιστορία του Συλλόγου. Μια ομάδα που θα ντρέπεται να χάνει.

Επιβάλλεται να βάλουμε ξανά ψηλά τον πήχη, για το άλμα κορυφής. Διότι ΟΜΟΝΟΙΑ χωρίς πρωταγωνιστικούς στόχους, πολύ απλά δεν είναι ΟΜΟΝΟΙΑ. Ασφαλώς, δεν είναι τα λόγια που κτίζουν τις ομάδες, αλλά η σκληρή δουλειά. Το γήπεδο είναι ο καθρέφτης. Εκεί οριοθετούνται οι στόχοι και δίνονται απαντήσεις. Και η εμπιστοσύνη κερδίζεται με έργα, όχι με λόγια και βαρύγδουπες διακηρύξεις. Συνεπώς, λίγα λόγια και περισσότερη δουλειά.

Έχουμε μαζί μας ένα ικανότατο προπονητή και τεχνικό επιτελείο και θα είμαστε δίπλα τους σε αυτή τη νέα προσπάθεια που ξεκινά»

• Επέκταση συμβολαίου Δημήτρη Χριστοφή!
«Η δουλειά ξεκίνησε ήδη και με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνω σήμερα την επέκταση του συμβολαίου του Δημήτρη Χριστοφή για άλλα 4 χρόνια. Ο Δημήτρης σημαίνει πολλά, τόσο για την ΟΜΟΝΟΙΑ όσο και για τον κόσμο της. Είναι ένα δικό μας παιδί και μας ικανοποιεί αφάνταστα το ότι συνεχίζει με το τριφύλλι στο στήθος»

• Στη θέση του διευθυντή ποδοσφαίρου ο Μάκης Παπαϊωάννου:
«Μαζί μας τη νέα χρονιά, στη θέση του Διευθυντή Ποδοσφαίρου, θα είναι και ο Μάκης Παπαϊωάννου. Ένας άψογος επαγγελματίας, εργατικός και έντιμος, Ικανός να εμπλουτίσει με τις γνώσεις και εμπειρίες του το υφιστάμενο τεχνικό επιτελείο, συνθέτοντας ένα ιδιαίτερα δυνατό team»

• Απηύθυνε ακολούθως κάλεσμα στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για συμμετοχή στη νέα προσπάθεια και υποστήριξη των προϊόντων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Στόχος τα 7000 εισιτήρια διαρκείας.
«Βασική προϋπόθεση για να επιστρέψει η ομάδα σε πορεία πρωταθλητισμού, είναι η συμμετοχή του κόσμου σε αυτή τη νέα προσπάθεια. Χρειαζόμαστε τη συμμετοχή των μελών μας, των οργανωμένων συνόλων, των Συνδέσμων Φιλάθλων, της Θύρας 9, του κάθε Ομονοιάτη και της κάθε Ομονοιάτισσας. Πρέπει να βάλουμε στην άκρη την όποια δικαιολογημένη πικρία και απογοήτευση και να σταθούμε δίπλα στον Σύλλογο, ασπίδα και δόρυ.

Η απώλεια του ευρωπαϊκού εισιτηρίου αναμφίβολα επηρεάζει αρνητικά τα οικονομικά δεδομένα του Συλλόγου. Όπως αρνητικά επηρεάζουν, κάποιες ενορχηστρωμένες - σκοτεινές προσπάθειες, για να απωλέσει έσοδα ο Σύλλογος από συμφωνίες που έχουν υπογραφεί και ξαφνικά εκ των υστέρων προέκυψαν προσκόμματα.

Επιβάλλεται να αναπληρώσουμε τα κενά που προκύπτουν. Σε πείσμα αυτών που πολεμούν την ΟΜΟΝΟΙΑ και με κάθε ευκαιρία προσπαθούν να την πλήξουν.

Ο στόχος των 7000 εισιτηρίων διαρκείας μπορεί να φαντάζει για την ώρα άπιαστος, όμως είμαστε ήδη κοντά στις 3,500 και έχουμε μπροστά μας ένα καλοκαίρι ολόκληρο για να τα διπλασιάσουμε. Να αποταθούμε σε φίλους, συγγενείς, σε κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ και ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΣΣΑ. Να πάρουμε τα παιδιά μας στο γήπεδο. Να τους πούμε ότι του χρόνου η θέση τους είναι κοντά στην ομάδα, στο γήπεδο.

Πέραν των εισιτηρίων διαρκείας, υπάρχουν και τα προϊόντα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η μπίρα, το νερό, τα προϊόντα της Green Boutique. Η διαδικασία εγγραφής νεών μελών που παραμένει ανοικτή. Μέσα στις επόμενες μέρες θα παρουσιαστεί και η νέα διαδικτυακή πλατφόρμα Επικοινωνίας, το OMONOIA Premium, ενώ από πλευράς Μάρκετινγκ θα παρουσιαστεί η online green boutique.

Ιδιαίτερη προσπάθεια θα καταβληθεί, στο κομμάτι της προσέλκυσης χορηγών. Επεξεργαζόμαστε σχέδια τα οποία θα παρουσιάσουμε σύντομα στα μέλη και φίλους της ομάδας, ενδεχομένως στην επόμενη Γενική Συνέλευση, τα οποία θα στοχεύουν στην οικονομική ενίσχυση του Σωματείου μας.

Να σημειώσω, επίσης, ότι οι πρωτοβουλίες που θα αναληφθούν δεν θα έχουν χαρακτήρα «τενέκκας», αλλά θα αφορούν ανταποδοτικά σχέδια, προϊόντα και ενέργειες marketing ευρύτερα»

• Διάλογος με τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το επόμενο διάστημα:
«Θα γίνουν αρκετά το επόμενο διάστημα και η σημερινή συνέντευξη Τύπου αποτελεί την αρχή μιας σειράς ενεργειών που θα ακολουθήσουν. Εντός Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις σε κάθε επαρχία, με στόχο την επικοινωνία και τον διάλογο με τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Θέλουμε να ακούσουμε τον κόσμο μας, να συζητήσουμε μαζί του, να ανταλλάξουμε απόψεις και μαζί να πορευθούμε στην επόμενη μέρα.


Τοποθέτηση Ανδρέα Πασιουρτίδη, Αρχηγού Ποδοσφαιρικού Τμήματος

«Δεν χρειάζεται να επαναλάβω όσα είπαν οι προλαλίσαντες.

Να καλωσορίσω τον Πάμπο Χριστοδούλου και τον Μάκη Παπαϊωάννου στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία και θα είμαστε δίπλα τους σε αυτή τη νέα προσπάθεια που ξεκίνησε.

Ευθύνη της εφορίας ποδοσφαίρου είναι να διασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Στον τομέα της πειθαρχίας, του επαγγελματισμού, της εφαρμογής των κανονισμών. Να αντιληφθούν οι ποδοσφαιριστές ποια είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ και το βάρος της φανέλας που φοράνε.

Προς αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε.

Πρέπει να σταματήσει η μιζέρια, πρέπει να γυρίσουμε σελίδα, να ανοίξουμε ένα νέο κεφάλαιο για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Να κοιτάξουμε μπροστά και να κάνουμε όσα πρέπει για να γίνει η ΟΜΟΝΟΙΑ όπως την ξέραμε.

Η δουλειά ξεκίνησε ήδη και θα ήθελα να καλέσω και εγώ με τη σειρά μου, τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να αγκαλιάσει αυτή τη νέα προσπάθεια.

Κάποιες πληροφορίες αναφορικά με τα στάδια της προετοιμασίας:

• Στις 26 Ιουνίου θα ξεκινήσουν οι εργομετρικές εξετάσεις

• Στις 3 Ιουλίου θα έχουμε την πρώτη προπόνηση, η οποία θα είναι ανοικτή για τον κόσμο

• Από τις 4 μέχρι τις 14 Ιουλίου, η ομάδα θα βρίσκεται στις Πλάτρες για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Υπάρχει το ενδεχόμενο για ένα φιλικό στις Πλάτρες ή δίτερμα ανοικτό για τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

• Ακολούθως η ομάδα θα μεταβεί στο εξωτερικό, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, όπου θα δοθούν φιλικά παιγνίδια. Ακόμη δεν έχει κλείσει το προπονητικό κέντρο της προετοιμασίας. Θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση όταν υπάρξει απόφαση.

• Φιλικά παιγνίδια θα δοθούν και στην Κύπρο με την επιστροφή της ομάδας».

12:20: Τώρα θα μιλήσει ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ομόνοιας:

«Να σας καλωσορίσω, και να καλωσορίσω τον Μάκη Παπαϊωάννου και τον Πάμπο Χριστοδούλου στην οικογένεια της Ομόνοιας. Κύριως στόχος του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι να αντιληφθούν οι ποδοσφαιριστές ποια είναι η Ομόνοια και το βάρος της φανέλας που φορούν. Πρέπει να φύγει η μιζέρια και να είναι ξανά περήφανη η Ομόνοια. Η πρώτη συνάντηση των ποδοσφαιριστών θα γίνει στις 26 Ιουνίου, στις 3 Ιουλίου θα γίνει η επίσημη πρώτη. Από τις 4-14 Ιουλίου θα γίνει το πρώτο κύριο στάδιο της προετοιμασίας στις πλάτρες. Θα γίνει εκεί ένα ανοικτό για τον κόσμο δίτερμα. Μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνει και στο εξωτερικό το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μας. Στόχος είναι να δοθούν 3-4 δυνατά φιλικά παιχνίδια που θα ετοιμάσουν την ομάδα. Με την επιστροφή στην Κύπρο και σε διάστημα 2 εβδομάδων να γίνουν ακόμη 3-4 φιλικά εκ των οποίων το ένα με εμπορικό αντίπαλο».

12:25: Τώρα θα μιλήσει ο Πάμπος Χριστοδούλου:

«Σας καλωσορίζω και εγώ με την σειρά μου, δεν χρειάζεται να επαναλάβω τα όσα έχει πει ο πρόεδρος. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να είμαι ο προπονητής της Ομόνοιας. Νομίζω το τι έχει περάσει η Ομόνοια ειδικά στην περσινή σεζόν δεν θέλει κανείς να τα θυμάται και γι' αυτό θα προσπαθήσουμε όλοι. Θα γίνουν αρκετές αλλαγές στο υφιστάμενο ρόστερ, πάντα μαζί με την διοίκηση και σε ένα μπάτζετ που θα συμφωνήσουμε όλα τα μέρη. Είναι σημαντικό οι παίκτες που θα έρθουν να καταλάβουν σε ποια ομάδα θα έρθουν, το βάρος αυτής της ομάδας και τον κόσμο που έχει αυτή η ομάδα. Αυτή η ομάδα έχει ανάγκη να έχει και παρών και μέλλον. Είναι σημαντικό να κτίσουμε μια ομάδα να την χαίρεται ο κόσμος και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Να παθιάζονται οι παίκτες και να δίνουν το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων τους. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια, θα προσπαθήσω να φτιάξω μια δυνατή ομάδα, μια μεγάλη Ομόνοια, θα δούμε αν αυτή η ομάδα θα κτυπήσει όλους τους στόχους που έχει θέσει και να είναι εκεί που της αξίζει η ιστορία της. Είμαι σίγουρος ότι όλος ο κόσμος της Ομόνοιας θα αγγαλιάσει την προσπάθεια αυτή και ο κόσμος της ομάδας όχι μόνο θα φτάσει αλλά θα ξεπεράσει τον στόχο των 7000 εισιτηρίων διαρκείας. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι σαν μια οικογένεια».

Αρχίζουν οι ερωτήσεις:

Αν η Ομόνοια πάει για πρωτάθλημα και κύπελλο:

«Είμαστε ξεκάθαροι, η Ομόνοια θα διεκδικήσει όλους τους στόχους. Είναι σημαντικό να φτιάξουμε μια καλή ομάδα. Αυτό σημαίνει ότι ναι διεκδικούμε όλους τους στόχους».

Για το μπάτζετ:

«Αυτό είναι μεταξύ διοίκησης και εμένα αυτό δεν χρειάζεται να βγει προς τα έξω αυτή την στιγμή. Δεν θα επηρεάσει η μη έξοδος στην Ευρώπη».

Για την αποτυχία εξόδου στην Ευρώπη:

«Ήταν δύο τα πλάνα που είχαμε κάτω στο τραπέζι. Αν βγαίναμε Ευρώπη κάποιες μεταγραφές θα γίνονταν πιο γρήγορα λόγω του ότι θα κλείναμε παίκτες με λίγο ψηλότερο κασέ. Εγώ ευχόμουν η Ομόνοια να βγει στην Ευρώπη γιατί είχα έτοιμες λύσεις σε περίπτωση που έβγαινε στην Ευρώπη. Τώρα πρέπει να κάνουμε λίγη περισσότερη υπομονή».

Για το αν έχει αποφασιστεί το πλάνο:

«Εννοείται ότι έχει αποφασιστεί το πλάνο και οι θέσεις και είμαστε σε καλό δρόμο».

Για το αν αντιλαμβάνεται το μέγεθος της Ομόνοιας και τις απαιτήσεις του κόσμου:

«Τα τελευταία χρόνια ο κόσμος της Ομόνοιας άκουγε μεγάλα λόγια και πράξεις δεν έβλεπε. Εμείς δεν είπαμε μεγάλα λόγια. Υποσχόμαστε ότι θα φτιάξουμε μια καλή ομάδα. Σε όποια ομάδα και να βρίσκεσαι υπάρχει πίεση και φόρτος. Δεν με φοβίζει που είμαι στην Ομόνοια. Η Ομόνοια είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε την Ομόνοια εκεί που της αξίζει».

Για ποιο λόγο δεν ανέλαβε την Ομόνοια πριν το τέλος της περιόδου:

«Ήταν απόφαση δική μου σε συνεννόηση με τον πρόεδρο. Ίσως να έβγαινε η Ομόνοια στην Ευρώπη ίσως όμως να έφερνε και άλλα αποτελέσματα. Το αν δεν μετράει στο ποδόσφαιρο».

Τώρα θα γίνουν ερωτήσεις στον πρόεδρο:

Πως θα καλύψουν τα διαφυγόντα έσοδα και το ότι ο Πάμπος ανέλαβε από την νέα σεζόν:

«Προετοιμάζουμε διάφορες δράσεις και ενέργειες με σκοπό να καλύψουμε τα διαφυγόντα έσοδα. Είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσουμε να διατηρήσουμε τον προϋπολογισμό μας στα ίδια επίπεδα που θα γινόταν αν βγαίναμε Ευρώπη. Όσο αφορά τον προπονητή ήταν επιθυμία του να ξεκινήσει με την νέα περίοδο»

Για την περίπτωση με την Cyta:

«Όσο αφορά την διαδικασία με την Cyta βγάλαμε ανακοίνωση και είπαμε πως έγιναν τα πράματα. Ο κόσμος έβγαλε τα συμπεράσματά του για το πως θα αντιδράσει και πως θα συμπεριφερθεί στον μέλλον. Δεν αποκλείουμε κάποιο από το παζάρι για συνεργασία».

Για τη διαιτησία:

«Η προσπάθεια για να βελτιωθούν οι συνθήκες που διεξάγεται το πρωτάθλημα είναι συνεχείς και σε πολλά επίπεδα. Στα πλαίσια που μας επιτρέπουν οι κανόνες και σε συνεργασία με άλλα σωματεία θα δούμε πως να βελτιώσουμε το κυπριακό ποδόσφαιρο. Ναι η διαιτησία είναι ένα θέμα που μας απασχολεί και πρέπει και εσείς οι ίδιοι να κάνετε έρευνα και να παρουσιάσετε κάποια στοιχεία όσο αφορά το τι γίνεται κάθε χρόνο. Εσείς είσαστε οι αρμόδιοι για να θίξετε αυτά τα θέματα».

Για το πως θα συνεχίσει την σχέση της με τη Θύρα 9 λόγω των τιμωριών:

«Είναι κάτι που δεν έχει σταματήσει η συνεννόηση, στα πλαίσια του συνθήματος που έχω αναφέρει προηγουμένως θα μιλήσουμε με τους οργανωμένους για να τους πείσουμε με διάλογο ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να ζημιώνουν την ομάδα. Θέλουμε τα παιδιά να είναι εκεί, είμαστε σε συνεχή διάλογο. Θα πρέπει να τους εξηγήσουμε ότι τα λεφτά που παίρνει η ομοσπονδία δεν αξίζει να τα παίρνει από αυτούς και να γίνονται ότι γίνονται».

Για τις τοποθετήσεις του ΑΠΟΕΛ για το ότι δεν συγχάρηκαν την ομάδα:

«Την όποια αντίδραση της Ομόνοιας είτε οποιουδήποτε παράγοντα κάτι την προκαλεί. Την αντίδραση αυτή κάτι την προκάλεσε, πρέπει πάλι να το ψάξετε και εσείς γιατί την προκάλεσε».

 

ο

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Ομόνοια: Κίνηση με Άνταμ Λανγκ

Ομόνοια: Κίνηση με Άνταμ Λανγκ

Στα «πράσινα» ντύνεται ο 26χρονο Ούγγρος διεθνής αμυντικός, καθώς έβαλε ήδη την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με ...
Πέτρος Παπαγιώργης
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ
X