ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τι θα μας πουν;

Ανδρέας Βιολάρης

Ανδρέας Βιολάρης

Με τεράστιο ενδιαφέρον αναμένουν οι φίλοι της Ομόνοιας – και όχι μόνο – την αυριανή συνέντευξη Τύπου των Αντώνη Τζιωνή και Πάμπος Χριστοδούλου. Ο πρώτος έχει πολλά να πει και ακόμα περισσότερες ερωτήσεις να απαντήσει γύρω από το οικονομικό, ενώ ο Κύπριος τεχνικός αναμένεται να δεχθεί καταιγισμό ερωτήσεων που έχουν να κάνουν με τα μετεγγραφικά και τους αγωνιστικούς στόχους.

Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα τις τελευταίες εβδομάδες, η πιο καυτή πατάτα που έχει στα χέρια της η διοίκησης της Ομόνοιας είναι η τηλεοπτική στέγη από το καλοκαίρι του 2019 και μετά. Και αυτό που καίει περισσότερο είναι τα χρήματα που θα πάρει άμεσα η διοίκηση υπό τη μορφή προκαταβολής, για να μπορέσει να τρέξει τις άμεσες υποχρεώσεις που είναι πολλές και σημαντικές (π.χ. μισθοί/οφειλές για τη σεζόν 2016-17, αποζημιώσεις για συμβόλαια που θα «σπάσουν», προκαταβολές για νέες μετεγγραφές κ.α.).

Κάθε χρόνο τέτοια περίοδο, μετά την ολοκλήρωση τα αγωνιστικής περιόδου, η εκάστοτε διοίκηση της Ομόνοιας βρίσκεται στο στόχαστρο των οπαδών της για τον ίδιο λόγο. Για την επικοινωνιακή πολιτική που ακολουθεί (η αλήθεια έγιναν σημαντικά βήματα, προς την κατεύθυνση που θέλει ο κόσμος της) και την ανυπαρξία της στο παρασκήνιο. Δεν αναμένουμε πως οι απαντήσεις θα διαφέρουν από αυτές των προηγούμενων χρόνων. Αυτό που περιμένουν να δουν οι φίλοι της Ομόνοιας είναι πράξεις.
Άλλα θέματα που αναμένεται να αγγίξει ο πρόεδρος της Ομόνοιας στην αυριανή συνέντευξη Τύπου είναι: ο νέος τρόπος λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο Μάκης Παπαϊωάννου και ο ρόλος του, η αντιμετώπιση της Ομόνοιας από τη διαιτησία και άλλα τα διάφορα σώματα της ΚΟΠ, παλιά χρέη, εγγραφή μελών κτλ.

Όσον αφορά τον Πάμπο Χριστοδούλου, αναμένεται να δεχθεί καταιγισμό ερωτήσεων σε σχέση με τον μετεγγραφικό σχεδιασμό και τους στόχους της νέας τους ομάδας. Ποιοι θα μείνουν, ποιοι θα φύγουν, πόσοι θα έρθουν, από ποιες χώρες θα ψωνίσει, θα πρωταγωνιστήσει η Ομόνοια, θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα, θα το κατακτήσει, θα παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και όλα τα σχετικά.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση