ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Καίει» το οικονομικό

Ανδρέας Βιολάρης

Ανδρέας Βιολάρης

Μετά το ναυάγιο στις επαφές με την CYTA, για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων για την περίοδο 2019-24, αρκετά θέματα έχουν μείνει στάσιμα στην Ομόνοια. Ένας από τους βασικούς λόγους (αν όχι ο αποκλειστικός) που οι «πράσινοι» γύρισαν την πλάτη τους στην Primetel και είπαν το «ναι» στην Cytavision ήταν το σημαντικό χρηματικό ποσό που θα λάμβαναν σαν προκαταβολή από την CYTA.

Αυτό το ποσό ανερχόταν στα 600 χιλιάρικα και θα βοηθούσε την Ομόνοια να κλείσει σημαντικές τρύπες και να ανταποκριθεί σε υποχρεώσεις της που αφορούν στην αγωνιστική περίοδο 2016-17, ενώ θα επέτρεπε στην διοίκηση να τρέξει άμεσα και θέματα που αφορούν στον μετεγγραφικό σχεδιασμό για την επόμενη μετεγγραφική περίοδο.

Το όλο θέμα είναι ακόμα στον αέρα, αφού καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει κλείσει οριστικά την πόρτα, με την μπάλα να βρίσκεται (κυρίως) στο γήπεδο της Cytavision και τους «πράσινους» να περιμένουν την επόμενη κίνηση των διοικούντων της CYTA. Στο τραπέζι παραμένει πάντα η πρόταση της Primetel, χωρίς να έχει προκύψει νεότερη επαφή μεταξύ των δύο πλευρών ή κάποια διαφοροποίηση στους όρους που προτείνει το συνδρομητικό κανάλι στην Ομόνοια.

Επί του θέματος και γενικότερα για το φλέγον θέμα του οικονομικού, θα τοποθετηθεί ο πρόεδρος του «τριφυλλιού», Αντώνης Τζιωνής στην μεθαυριανή συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει η διοίκηση της Ομόνοιας, στην παρουσία και του Πάμπου Χριστοδούλου.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X