ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Οι πρωταθλητές της κερκίδας θα είναι στη Βόρεια»

Η Θύρα 9 εξέδωσε ανακοίνωση ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:

Αδέλφια της ΘΥΡΑ 9, περήφανε πράσινε λαέ,

Αρχίζουμε την ανακοίνωση μας με ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Η φετινή άνευ προηγουμένου τραγική χρονιά δεν θα περάσει έτσι. Η ΘΥΡΑ 9 μετά την πολύωρη χθεσινή συνεδρία της δεν έχει να ανακοινώσει ΚΑΜΙΑ κίνηση εντυπωσιασμού. Οπόταν άστε τις εκκλήσεις αυτή την φορά στην αστυνομία και μην αγχώνεστε γιατί ΟΥΤΕ ΑΥΡΙΟ θα κατεβούμε στο Ηλίας Πούλλος. Απλά κρατήστε μόνο την παρακάτω γραμμή, να θυμάστε πως τα παντελόνια που φοράμε τα τιμάμε και οι υποσχέσεις που δώσαμε δεν ήταν διακοσμητικές οπόταν μεν πελλανίσκετε θα τα πούμε πολλά σύντομα το χρωστούμε στην ΟΜΟΝΟΙΑ μας, το χρωστούμε στον ΛΑΟ. Θα τελειώσει η χρονιά και θα λογαριαστούμε και όσοι νομίζουν ότι τα κλειστά τους συμβόλαια θα τους αφήσουν ανέπαφους να ξέρουν ότι από την Κύπρο θα φύουν νύχτα.

Οι αμέτρητες πίκρες και ντροπές που μας ποτίζουν δεν μπορούν να μας γονατίσουν ούτε να μας λυγίσουν. Το δείχνουν οι αριθμοί ποιος είναι το απόλυτο αφεντικό στον οπαδικό χάρτη στην Κύπρο και δεν έχουμε σκοπό να αλλάξουμε το σκηνικό. Άλλοι στην θέση μας θα ήταν επισήμως κλειστοί και εξαφανισμένοι, όχι πως δεν είναι και τώρα. Άλλοι θα έψαχναν την εύκολη λύση της αποχής και άλλοι θα προτιμούσαν εκδρομές αναψυχής σε ορεινά θέρετρα και παραλίες. Εμείς συγνώμη, αλλά είμαστε η ΘΥΡΑ 9 και όσοι μας έζησαν είτε από την καλή είτε από την ανάποδη ξέρουν καλύτερα από τον κάθε ένα. Είμαστε άτομα νικητές που δεν δεχόμαστε να χάσουμε ΠΟΤΕ από κανένα στον τομέα μας και αυτό έχουμε σκοπό να κάνουμε και τις τελευταίες δύο αγωνιστικές.

Το Σάββατο λοιπόν στις 18:00 οι μόνιμοι πρωταθλητές της κερκίδας θα είναι στο βόρειο πέταλο για την προτελευταία φετινή παράσταση. Ξεκαθαρίζουμε πως ειδικά το Σάββατο η παρουσία μας έχει να κάνει αποκλειστικά για το όνομα που κουβαλούμε για κανένα (εννοείτε) μισθοφόρο που ρεζιλεύει τα ιερά μας σύμβολα και για κανένα τσιράκι που σκέφτεται οτιδήποτε άλλο αυτή την στιγμή εκτός από την περηφάνια του κόσμου μας.

Το σκηνικό στήνετε από τις 11 το πρωί στον κεντρικό με τραγούδια και ποτά. Κάνουμε κάλεσμα στους απανταχού κηφήνες από όλο το νησί όπως κατακλύσουν τον κεντρικό και όλοι μαζί στις 16:30 να ξεκινήσουμε μια μαζική - δυνατή πορεία προς το γήπεδο. Ψηλά η σημαία και πάμε να δείξουμε σε όλους πως τιμάς την φανέλα που φορείς χωρίς το παραμικρό αντάλλαγμα και χωρίς ίχνος κινήτρου. Άρρωστοι? ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ.

ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΑΛΛΙΩΤΙΚΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΘΥΡΑΕΝΝΙΩΤΙΚΑ

Υ.Γ.1 – Την Πέμπτη φιλοξενούμε στο κεντρικό μία εξαιρετική παρουσίαση με τίτλο «ΕΟΚΑ – ΤΜΤ Πέρα από τους ήρωες και τους τρομοκράτες». Όλοι στον κεντρικό η ώρα 19.00.

Υ.Γ.2 – Από τον τελικό του φούτσαλ την Παρασκευή θα απέχουμε λόγο του παράλογου μέτρου της ταυτοποίησης. Κάτι έχουμε ακούσει ότι οι οργανωμένοι της αελ θα βρίσκονται στο γήπεδο αν πράξουν κάτι τέτοιο σε αγώνα με ταυτοποίηση θα έχουν φτάσει και επίσημα στον πάτο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση