ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Από πού ξεφύτρωσες;

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Βρε τι ήταν αυτό το σημερινό; Ήταν ο ορισμός της ολικής μεταμόρφωσης μιας ποδοσφαιρικής ομάδας σε χρόνο μηδέν. Μια απολαυστική Ομόνοια, η καλύτερη φετινή, μη έχουσα καμιά σχέση με την ομάδα που βλέπαμε τον τελευταίο καιρό σκόρπισε στους πέντε άνεμους την αποκαρδιωτική ΑΕΛ, επιβληθείσα αυτής με σκορ 4-1.

Ο κόσμος της Ομόνοιας, στεναχωρημένος από τα πρόσφατα γεγονότα, δεν πήγε στο γήπεδο (3722ειτηρια) πρέπει να μετάνιωσε που δεν πήγε στο ΓΣΠ. Βέβαια αυτοί οι τυχεροί που πήγαν έτριβαν τα μάτια τους με όλα αυτά τα ωραία που έβλεπαν στο χορτάρι του ΓΣΠ.

Η φρεσκάδα στις κινήσεις η ενέργεια, το πάθος η θέληση, η καρδιά, η πίστη στις δυνάμεις τους, η ποιότητα σε αρκετές στιγμές ήταν τα σημερινά χαρακτηριστικά μιας ομάδας …αλλιώτικης που είχε 57 τοις εκατόν κατοχή και 14 τελικές προσπάθειες. Χαρακτηριστικά που έλειπαν στα προηγούμενα ματς εμφανίστηκαν σήμερα και ήταν κύρια χαρακτηριστικά των ποδοσφαιριστών, που μπήκαν από την αρχή στο γήπεδο με απαίτηση τη νίκη.

Τέσσερα γκολ πέτυχε η Ομόνοια τα τρία από κεφαλιές. Σε εξαιρετικές εκδηλώσεις επιθέσεων Στο 14 ο Σοϊλέδης έβγαλε την σέντρα στον Κλέιτον που αμαρκάριστος έκανε το 1-0. Στο 37 Ο Ντάρμπισαϊρ έβγαλε στον Κλέιτον που με κεφαλιά κάνει το 2-0. 46 Ο Χριστοφή με κεφαλιά κάνει το 3-0. Στο 57’ ο Χριστοφή δίνει έτοιμο γκολ στο Ντάρμπισαιαρ και ο Άγγλος δεν αστοχεί. Στο 66’ ο Κλέιτον είχε δοκάρι.

Η νίκη αυτή φέρνει ηρεμία στο πράσινο στρατόπεδο και τονώνει την αυτοπεποίθηση των παικτών. Το τριφύλλι μείωσε σε ένα βαθμό τη διαφορά από την 4η θέση.

Από πλευράς ατομικής απόδοσης μνεία γίνεται για το Δημητρίου, που ήταν εξαιρετικός, άνκαι είχε να αγωνιστεί από την πρώτη αγωνιστική, τον Κατελάρη που ήταν άψογος στη θέση του κεντρικού αμυντικού, τον Τουρέ που έτρεξε σε όλο το γήπεδο και τον Κλέιτον που σκόραρε δις.

Ο Άκης Ιωακείμ, στο ντεμπούτο του, επαίνεσε όλους τους παίκτες που όπως είπε έκαναν ότι τους ζήτησε, ενώ αφιέρωσε τη νίκη στον Άγγελο Αγαθαγγέλου που δίνει τη δική του μάχη. Κάλεσε δε τον κόσμο να είναι κοντά στην ομάδα.

Άτυχη ξανά η Ομόνοια, πολύ άτυχος και ο Λούκας Βύντρα. Ο Ελλαδίτης κεντρικός αμυντικός, τραυματίστηκε στο γόνατο (σχίσιμο) σε ένα τάκλιν που έκανε στον Μέσκα, λίγα λεπτά πριν από το τέλος του πρώτου μέρους και του έγιναν ραφές. Θα περάσει από εξέταση.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση