ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Υπάρχει επιστροφή;

Ανδρέας Βιολάρης

Ανδρέας Βιολάρης

Το όνομα του Ονησίφορου Ρουσιά απασχόλησε αρκετά το ρεπορτάζ της Ομόνοιας κατά τη διάρκεια της μετεγγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, αφού βρέθηκε στο στόχαστρο της ΑΕΚ. Μάλιστα, σύμφωνα με τις δημιοσιογραφικές πληροφορίες, η ομάδα της Λάρνακας ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον ποδοσαφιριστή και η μετεγγραφή κόλλησε στις οικονομικές απαιτήσεις της Ομόνοιας.

Η μετακίνηση του Ρουσιά δεν έγινε ποτέ και πλέον το θέμα μπαίνει στο ψυγείο για τους επόμενους μήνες. Και υπάρχει ενδιαφέρον να δούμε ποια στάση θα κρατήσουν οι τρεις εμπλεκόμενες πλευρές. Θα διατηρηθεί ζεστό το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον 24χρονο επιθετικό μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, με δεδομένο μάλιστα ότι επέστρεψε στην ομάδα ο Μυτίδης; Η Ομόνοια θα καταθέσει πρόταση ανανέωσης συμβολαίου στον ποδοσφαιριστή; Ο Ρουσιάς θα συνεχίσει να επιθυμεί να αποχωρήσει για να πάει σε ομάδα που θα παίρνει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής;

Απάντηση στα πιο πάνω ερωτήματα δεν μπορούν να δοθούν στην παρούσα φάση. Πολλά θα εξαρτηθούν από την παρουσία του Ρουσιά με τη φανέλα της Ομόνοιας τους επόμενους μήνες. Αν ο Ρουσιάς πάρει περισσότερες ευκαιρίες και διαπιστώσει και στην πράξη ότι τον πιστεύει η τεχνική ηγεσία, τότε το σκηνικό μπορεί να ανατραπεί.
Αν, από την άλλη, ο διεθνής επιθετικός δεν πάρει τις ευκαιρίες που (έδειξε ότι) αξίζει να πάρει, τότε το πράγμα δεν θα έχει επιστροφή και πολύ πιθανόν το ερχόμενο καλοκαίρι να ψάξει τον επόμενο ποδοσαφιρικό του σταθμό.

Έχοντας γράψει τα πιο πάνω, έχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε αν το ερχόμενο Σάββατο ο Ρουσιάς πάρει για πρώτη φανέλα βασικού στο φετινό πρωτάθλημα. Η απουσία του τιμωρημένου Νταρμπισιάιρ δημιουργεί ένα κενό στην κορυφή της επίθεσης και ο Κύπριος στράικερ θέτει υποψηφιότητα για να το καλύψει.

 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση