ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Έχει την ποιότητα να πάει μακριά»

Η Ομόνοια έχασε το ντέρμπι από την ΑΕΛ, ωστόσο συνεχίζει στο πλάνο που έβαλε για την δημιουργία μίας ομάδας που θα κυνηγά και θα κατακτά τίτλους. Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Ανδρέας Δημητρίου, μιλώντας στον Super ΣΠΟΡ FM το μεσημέρι της Δευτέρας τόνισε:

«Το αποτέλεσμα δεν ικανοποιεί μια ομάδα με το εκτόπισμα και την ιστορία της Ομόνοιας, ήταν ένα δυνατό ντέρμπι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Μας αδικεί το αποτέλεσμα. Φτιάξαμε κλασικές ευκαιρίες για γκολ αν ήμασταν εύστοχοι θα φεύγαμε με το τρίποντο. Ο ισορροπίες στο ποδόσφαιρο είναι λεπτές και οι λεπτομέρειες μπορεί να γείρουν εις βάρος σου, κάτι που έγινε με εμάς. Γνωρίσαμε την άγρια ομορφιά του ποδοσφαίρου», ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Υπάρχουν δύο φάσεις που συζητήθηκαν, το γκολ της ΑΕΛ που φαίνεται να σημειώθηκε από θέση οφσάιντ και μια αντιαθλητική ενέργεια που έγινε εις βάρος του Κωνσταντινίδη. Το παιχνίδι με την ΑΕΛ τελείωσε και κοιτάζουμε μπροστά, η ομάδα απέδειξε ότι δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και έχει την ποιότητα να πάει μακριά. Είμαστε σαφώς βελτιωμένοι, πατάει καλύτερα η ομάδα. Θεωρούμε πως η ομάδα βρίσκεται στο σωστό δρόμο».

Ακολούθως, αναφέρθηκε στην παρουσία του κόσμου, τονίζοντας ότι τους αξίζουν συγχαρητήρια για την στάση που τήρησαν:

«Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για τη παρουσία που είχε στη Λεμεσό. Πρέπει να τονίσουμε και κάτι σημαντικό, τις αντιδράσεις του κόσμου μας. Ήταν όπως ακριβώς ζητάμε εδώ και καιρό και τους αξίζει ένα μπράβο για τη στάση που κράτησε και το επίπεδο. Απόλυτη ισορροπία στις αντιδράσεις. Αυτό προέρχεται από το γεγονός ότι ο κόσμος βλέπει την προσπάθεια και σημειώνει την βελτίωση. Κανείς δεν θέλει τις ήττες. Όμως είμαστε ευχαριστημένοι για αυτή την αντίδραση. Ο κόσμος βλέπει αυτό το κάτι που θέλουμε να φτιάξουμε».

Για τον Φάνο Κατελάρη: « Να αναφερθώ στον Φάνο Κατελάρη. Η Ομόνοια επενδύει πολλά και αποδίδεται η δέουσα προσοχή. Επειδή έχουν κάνει την εμφάνιση τους δημοσιεύματα περί αδικίας του Φάνου από τον προπονητή, επαναλαμβάνουμε την απόφαση που έχει παρθεί να είναι ειδικής μεταχείρισης. Δεν είναι δυνατό ο προπονητής που ανέδειξε τον Φάνο να θέλει να τον αδικήσει. Ο Φάνος έχει αγωνιστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα αρκετά παιχνίδια με την Ομόνοια και την Εθνική και πρέπει να χωνέψουμε πως στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν αρκεί η απόδοση στο προηγούμενο παιχνίδι για να είναι κάποιος στην ενδεκάδα. Υπάρχει ιατρική επιστήμη και δεν πρόκειται να αγνοήσουμε οτιδήποτε. Η τεχνική ηγεσία είναι σε συνεννόηση με την ιατρική ομάδα και δεν πρόκειται να ρισκάρει την ομαλή ανέλιξη του ποδοσφαίρου και να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία του.

Για τον Ανδρέα Χριστοδούλου: «Είμαστε περήφανοι για αυτόν. Παρά την άτυχη στιγμή που είχε με την ΑΕΛ, στάθηκε πολύ καλά στα παιχνίδι που πήρε αγωνιστικά λεπτά. Είμαστε σίγουροι πως θα τον βοηθήσουν οι εμπειρίες που κέρδισε από αυτά τα παιχνίδια».

Για τα αγωνιστικά νέα της ομάδας: «Περιμένουμε τον Βύντρα πως θα είναι ο ποδοσφαιριστής και κατά πόσο θα τον έχουμε στο ντέρμπι. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή., Είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Βγάζει τα προγράμματα με υψηλό βαθμό επιτυχίας. Το ιατρικό τιμ έχει υπόψη του τις εξετάσεις που έκανε. Δεν υπάρχουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση