ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μπαίνεις ΓΣΠ μέσω κινητού

Το ηλεκτρονικό εισιτήριο σε εφαρμογή για κινητά λανσάρει η Ομόνοια, όπως ενημερώνει μέσω σχετικής ανακοίνωσης.

Αναλυτικά:

«Η ΟΜΟΝΟΙΑ σε συνεργασία με την Hellenic Technical Enterprises Ltd και τις Αρχές του σταδίου ΓΣΠ, ανακοινώνουν ότι τίθεται στη διάθεση του φίλαθλου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ η εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, για iOS και android, με την επωνυμία "Theasis Ticket".

 

Η Hellenic Technical Enterprises, ανταποκρινόμενη στην επιθυμία πολλών φιλάθλων, έχει ολοκληρώσει την ανάπτυξη της εφαρμογής "Theasis Ticket", μέσω της οποίας ο κάθε φίλαθλος θα μπορεί μέσω του έξυπνου κινητού του (smart phone) να εισέλθει στο γήπεδο.

 

Για να γίνει εφικτό αυτό, ο φίλαθλος θα πρέπει προηγουμένως να εξασφαλίσει εισιτήριο, είτε από τα εκδοτήρια της ομάδας, είτε μέσω διαδικτύου, χωρίς να χρειάζεται να προμηθευτεί εκτυπωμένο εισιτήριο. Έπειτα, ο φίλαθλος θα μπορεί να εισέλθει στην κερκίδα για την οποία εξασφάλισε εισιτήριο, βάζοντας το τηλέφωνό του στους ειδικούς σαρωτές που βρίσκονται στις εισόδους του σταδίου ΓΣΠ.

 

Η εγκατάσταση και η χρήση της εφαρμογής "Theasis Ticket" παρέχεται δωρεάν και επιτυγχάνεται πολύ εύκολα, μέσω του google store ή του apple store, υπό την αναζήτηση «theasis ticket».

 

Για να εισέλθει ο φίλαθλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην εφαρμογή "Theasis Ticket", θα χρειαστεί να καταχωρήσει την Ηλεκτρονική Διεύθυνση και το Συνθηματικό που χρησιμοποιεί για να εισέλθει στο Online Ticketing του Σωματείου. Όσοι φίλαθλοι δεν έχουν χρησιμοποιήσει στο παρελθόν το Online Ticketing του Σωματείου, μπορούν να κάνουν εγγραφή στην υπηρεσία - ώστε να είναι εφικτή η χρησιμοποίηση του "Theasis Ticket" - κάνοντας κλικ εδώ: https://online.theasis.cy.net/ticketonline/omonoia/gr/

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνείστε στο τηλέφωνο 22025429 / 7777 1948».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση