ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αν βρει κάτι καλό

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Δυο νεαροί Αφρικανοί έλαβαν μέρος στο χθεσινό κεκλεισμένων των θυρών φιλικό της Ομόνοιας με αντίπαλο τον Ερμή. Ο Στεφάν (από την Ακτή Ελεφαντοστού –επιθετικό Χαφ) που έπαιξε σε όλο το ματς και ο Μπερναρντίνιο (από τη Γκάνα, ακραίος επιθετικός) που αγωνίστηκε ως αλλαγή. Στο δεύτερο μέρος (μπήκε στο 60’). Αμφότεροι είναι ηλικίας κάτω των 21 χρόνων.

Όπως πληροφορούμαστε η κάθοδος νεαρών σε ηλικία ποδοσφαιριστών θα συνεχιστεί. Παίκτες που είναι άμεσα έτοιμοι να κάνουν τη διαφορά και να ενταχθούν στην ομάδα δεν αναμένεται να προκύψουν μέσω αυτών των δοκιμαστικών. Θα είναι λογικά παίκτες που θα έλθουν για επένδυση. Αν λοιπόν εντοπιστεί κάτι που θεωρείται καλό ή ακριβέστερα κάτι που θωρείται ότι διαθέτει προοπτική η Ομόνοια θα προχωρήσει σε προσθήκη τον Ιανουάριο για τον κατάλογο β’.

Γίνεται αντιληπτό ότι η κάθοδος νεαρών δεν έχει σχέση με την… κανονική ενίσχυση που θα επέλθει στον Ιανουάριο. Η ενίσχυση αυτή αφορά ποδοσφαιριστές έτοιμους να ενταχθούν στην ομάδα και να καλύψουν τα υπάρχοντα κενά.

Η Ομόνοια συνεχίζει σήμερα την προετοιμασία της για το εντός έδρας ντέρμπι με αντίπαλο την Ανόρθωση, όπου αναμένεται να είναι ετοιμοπόλεμος ο Μαρίν Ορσουλιτς.

 

 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση