ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Πιστεύουμε σε Κάρβερ»

24sports team

info@24sports.com.cy

Για πολλά θέματα του «πράσινου» ρεπορτάζ, μίλησε ο πρόεδρος της Ομόνοιας Αντώνης Τζιωνής,σ την εκπομπή «Ώρα για Μπάλα» της Cytavision.

Αναλυτικά τι δήλωσε:

Για τη νίκη επί του Εθνικού: «Είμαστε μεγάλη ομάδα. Τον χαρακτήρα πρέπει να τον βγάζουμε σε κάθε παιχνίδι. Καταφέραμε να τον δείξουμε. Η νίκη είναι βάλσαμο για την ομάδα, που δείχνει πολλά. Σίγουρα δεν είναι το ξεκίνημα το αναμενόμενο, αλλά θα ανακάμψουμε».

Σχετικά με τους Κύπριους: «Είναι φιλοσοφία του συλλόγου, ήταν στις αρχικές συζητήσεις με τον τεχνικό μας διευθυντή να αξιοποιήσουμε τους Κύπριους της ομάδας αλλά και γενικά από την Κύπρο. Είναι αναγκαία η στροφή στον Κύπριο ποδοσφαιριστή».

Για το ότι τελειώνει φέτος η τριετία οικονομικής εξυγίανσης: «Αυτή η χρονιά είναι κρίσιμη, γιατί θα είναι που θα ξοφληθούν κατά πάσα πιθανότατα οι παλιές οφειλές. Αν τα καταφέρουμε να εξέλθουμε της σεζόν χωρίς τα βαρίδια του παρελθόντος, θα είναι κάτι πολύ θετικό και μας επιτρέψει να κάνουμε περισσότερα στον προϋπολογισμό».

Για τη Θύρα 9: «Αποδείξαμε έμπρακτα τη διάθεση και την πρόταση για να συνεργαστούμε με όλα τα Ομονοιάτικα σύνολα. Η Θύρα 9 είναι κομμάτι της Ομόνοιας, καμία φορά λίγο παραβατικό, αλλά είναι κομμάτι μας. Έχουμε δημιουργήσει διαύλους επικοινωνίας και είμαστε επαφή, και θα συνεχίσουμε να είμαστε.

Μας στεναχώρησαν αρκετά τα γεγονότα της προηγούμενης βδομάδας. Να εκφράσω την συμπάθεια μου στον συνάδελφο, τον αρχηγό του ποδοσφαιρικού τμήματος (σ.σ. Άγη Ιακωβίδη) που δέχθηκε το μένος αυτής της αντίδρασης. Έχουμε μιλήσει και εκφράσει την διαφωνία μας. Επαναλαμβάνω ότι αυτές οι ενέργειες δεν έχουν θέση στην Ομόνοια. Θα μιλήσουμε ξανά με τους οργανωμένους οπαδούς ώστε να λύσουμε τα προβλήματα. Τους θέλουμε όλους κοντά σε αυτή την προσπάθεια

Όλοι χωράνε σε αυτή την προσπάθεια, κανείς δεν περισσεύει».

Για την κριτική: «Ήταν βιαστική η κριτική, είναι όμως δικαιολογημένος ο απαιτητικός Ομονοιάτης . Η κριτική είναι πάντοτε καλοδεχούμενη, όταν είναι καλόπιστη και δεν ξεφεύγει από τα όρια».

Για την στήριξη σε Κάρβερ: «Η πίεση είναι συνεχής και διαρκής. Δεν θα σταματήσει ποτέ, όσο και να βελτιωθούν τα αποτελέσματα, που θα βελτιωθούν. Κοιτώντας όμως τα στατιστικά, η Ομόνοια τα τελευταία 20 χρόνια έχει αλλάξει 30 προπονητές, χωρίς να έχει πολλούς τίτλους.  Η τακτική αλλαγής προπονητών δεν έφερε επιτυχίες. 

Πιστεύουμε στο τι γίνεται στο Ηλίας Πούλλος και στις δυνατότητες της ομάδας. Πιστεύουμε στην σταθερότητα. Πιστεύουμε στην εργατικότητα του προπονητή μας και στις ικανότητες του. Είμαι σίγουρος ότι θα το δείξουμε στο γήπεδο.

Ήμουν σίγουρος ότι αυτό που χτίζεται χρειάζεται τον χρόνο. Είναι κάτι καινούργιο και θέλει τον χρόνο του».

Για τα χρέη και τον Μιλτιάδη Νεοφύτου: «Στη Γ.Σ. Του 2014 παρουσιάστηκε ένα χρέος 17 εκατομμυρίων. Όταν αναλάμβανε την προεδρία ο Μιλτιάδης Νεοφύτου υπήρχε ένα χρέος τεσσάρων εκατομμυρίων. Ξεκίνησε ένας Γολγοθάς, να συνυπάρξουν η καλή αγωνιστική κατάσταση, και η δραστική μείωση του χρέους.

Ναι υπάρχει διέξοδος και θα υπάρξει διέξοδος.

Η περίοδος Μιλτιάδη ήταν μακράν η χειρότερη οικονομική περίοδος για την Ομόνοια».

Το μήνυμα στους οπαδούς της Ομόνοιας:

«Ζητάμε να στηρίξει την προσπάθεια αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας και εισιτήριο για τα εντός έδρας παιγνίδια και προϊόντα και να κάνει υπομονή για να λειτουργήσει στον καλύτερο δυνατό βαθμό αυτό το καινούργιο που κτίζεται. Γίνεται προσπάθεια να μπουν οι βάσεις για επόμενα χρόνια. Πολύ λίγοι παίκτες έμειναν από την περσινή χρονιά, κάτι που δεν θέλουμε να γίνει φέτος. Ο κόσμος να δώσει υπομονή και να μας στηρίξει. Υποσχόμαστε ότι θα δουλεύουμε πολύ σκληρά, δεν μας ενοχλεί η καλόπιστη κριτική, είμαι σίγουρος μέσα στο γενικότερο καλό κλίμα που επικρατεί ότι πολύ σύντομα θα είμαστε αγωνιστικά καλύτεροι. Ο κόσμος θα βλέπει την ομάδα σε πιο ψηλό επίπεδο. Πολύ σύντομα θα του δώσουμε τη χαρά που του αξίζει».

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση