ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανακοίνωσε Ανάκογλου ο Άρης

Παίκτης του Άρη με κάθε επισημότητα, είναι από την Τετάρτη (3/8) ο Δημήτρης Ανάκογλου, το όνομα του οποίου είχε «παίξει» στο μεταγραφικό ρεπορτάζ της Ομόνοιας.

Ο 24χρονος μέσος ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ, υπέγραψε την Τρίτη (2/8) συμβόλαιο συνεργασίας με τους Θεσσαλονικείς, ενώ μια μέρα μετά ανακοινώθηκε και επίσημα η απόκτηση του.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, οι «κίτρινοι» αποτελούν τον τέταρτο ποδοσφαιρικό σταθμό του εν λόγω παίκτη, αλλά και την δεύτερη ομάδα με την οποία θα αγωνιστεί στην Football League έπειτα από τον Πανσερραϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Ανάκογλου.

Ο 24χρονος διεθνής μέσος (έχει αγωνιστεί με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα U-19 και U-21), υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας.

Ο Δημήτρης Ανάκογλου, που γεννήθηκε στις 06/09/1991 στις Σέρρες, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τον Πανσερραϊκό. Στην ομάδα της Ανατολικής Μακεδονίας αγωνίστηκε από το 2008 έως το 2013 (89 συμμετοχές και 5 γκολ).

Επόμενος σταθμός ήταν η Α.Ε.Κ. (36 συμμετοχές και 4 γκολ), ενώ την προηγούμενη σεζόν (2015-’16) την ολοκλήρωσε στη Βέροια (10 συμμετοχές και 2 γκολ).»

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση