ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κούπα Κλέιτον με Ντάμπι αρχηγό!(vid)

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Νέο τράβηγμα περόνης σήμερα από το Νίκο Νταμπίζα. Το τράβηγμα έφερε το Σίλβα Κλέιτον. Από καιρό τον ήθελε ο Ελλαδίτης τεχνικός διευθυντής και τελικά μετά από επίμονη  προσπάθεια κατάφερε να τον ντύσει στα πράσινα. Πόσο καλά τον ήξερε; Δείτε πάρα κάτω

Λάρισα: Κοτσόλης, Γκαλίτσιος, Βενετίδης, Φέρστερ, Νταμπίζας, Μπασιλά, Φωτάκης, Διγκόζης, Κλέιτον (86' Βάλλας), Αλωνεύτης (72' Καλατζής), Κόζλεϊ (60' Αντσουέ).

Διαβάσατε τη σύνθεση αυτή; Είναι η σύνθεση με την οποία αγωνίστηκε η Λάρισα στον τελικό του Κυπέλλου στις 5 Μαΐου 2007 στο «Πανθεσαλικό» στάδιο όπου κέρδισε τον ΠΑΟ με 2-1 με γκολ των Κόσλει και Αντσούε. Ο Κλέιτον σήκωσε το Κύπελλο στη Λάρισα με το «Ντάμπι» αρχηγό. Μαζί και οι Κόσλει, Αλωνεύτης, με προπονητή το Γιώργο Δώνη. Στη σύνθεση παρατηρούμε και τους Κοτσόλη, Διγκόζη, που έπαιξαν και αυτοί στην Κύπρο.

 Σίλβα Κλέιτον... σε περιγραφή. Παίκτης - ηγέτης. Δεκάρι που σκοράρει στα στημένα (έχει πολύ καλά κτυπήματα) αλλά και γενικότερα. Έχει ελαστικότητα στις κινήσεις του και όταν είναι στη μέρα του, δεν πιάνεται, καταστρέφοντας κάθε είδους άμυνα!

Το νέο απόκτημα της Ομόνοιας, ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του στο Μεσσηνιακό για μια διετία και συνέχισε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς που οι καλές εμφανίσεις τον έφεραν στη Λάρισα (κατέκτησε το Κύπελλο το 2007) και έπειτα στον Παναθηναϊκό το 2008 έναντι ποσού 1,5 εκατομμυρίου €. Δεν μπόρεσε να καθιερωθεί στην αρχική ενδεκάδα και το 2010 δόθηκε δανεικός στη Μέταλουργκ Ντονέτσκ. Το 2012 αποχώρησε ως ελεύθερος και ακολούθησαν η τουρκική Καϊσερίσπορ και η κροατική Ντιναμό Ζάγκρεμπ προτού επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα με τα χρώματα της Ξάνθης. Την τελευταία χρονιά έπαιξε στην Τουρκία στην Ελάζιγκσπορ (14-2).

 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση