ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Φιλικό με Βάκερ

24sports team

info@24sports.com.cy

Δεύτερο φιλικό σήμερα για την Ομόνοια επί Αυστριακού εδάφους. Η ομάδα θα ταξιδέψει στην πόλη St. Ulrich, όπου στις 18:00, θα αντιμετωπίσει την Βάκερ Ίνσμπουργκ, η οποία την περασμένη αγωνιστική περίοδο τερμάτισε στην 3η θέση του πρωταθλήματος Αυστρίας β΄ κατηγορίας. Όλοι οι ποδοσφαιριστές πλην του Αγκάγιεφ είναι στη διάθεση του Τζον Κάρβερ.


Απέσυρε χθες την υποψηφιότητα του από τον συνδυασμό, όπου επικεφαλής θα είναι ο Αντώνης Τζιωνής ο Κώστας Χρίστου. Γίνονται διεργασίες για το άτομο που θα συμπληρώσει τον 15μελή συνδυασμό και σήμερα θα ανακοινωθεί το όνομα του.

Οι υπόλοιποι του συνδυασμού είναι: Τζιωνής, Π. Νεοφύτου, Πολυκάρπου, Χρ. Νεοφύτου, Πασιουρτίδης, Ιακωβίδης, Χαραλάμπους, Φ. Ιωάννου, Κωνσταντίνου, Γ. Ιωάννου και Χριστοδούλου (όλοι από την παρούσα διοίκηση) και τρία νέα πρόσωπα οι Μάριος Θεοδοσίου. Χαράλαμπος Ρωσσίδη και Χριστόδουλος Κυριακίδης. Σήμερα είναι η τελευταία μέρα υποβολής υποψηφιοτήτων για τη Συνέλευση της  25ης Μαΐου. Υποψηφιότητα με συνδυασμό θέτει και η κίνηση «Εμπρός Ομόνοια».

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση