ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Τίποτα δεν είναι πια το ίδιο

Το σκηνικό δεν θυμίζει σε τίποτα το αντίστοιχο περσινό

Ανδρέας Βιολάρης

Ανδρέας Βιολάρης

 Το ότι κάτι αλλάζει στην Ομόνοια είναι κάτι που έχουμε διαπιστώσει εδώ και πολύ καιρό. Το σκηνικό δεν θυμίζει σε τίποτα το αντίστοιχο περσινό και γενικότερα τα όσα έχουν δει και βιώσει οι φίλοι της ομάδας τα προηγούμενα χρόνια. Ο τρόπος που κινήθηκε το «τριφύλλι» στη μετεγγραφική περίοδο, το κλίμα αισιοδοξίας εντός της ομάδας, η ικανοποίηση στις τάξεις της διοίκησης και ο ενθουσιασμός του κόσμου μοιάζουν να είναι πρωτόγνωρα. 

Ακόμα και η χθεσινή εξέλιξη με την επέκταση συνεργασίας με τον Ματ Νταρμπισιάιαρ έρχεται να επιβεβαιώσει πως σχεδόν τίποτα δεν είναι πια το ίδιο. Αν γυρίσουμε το χρόνο πίσω και θυμηθούμε την κατάληξη που είχαν οι αντίστοιχες προσπάθειες προηγούμενων διοικήσεων να κρατήσουν τα αστέρια της ομάδας, εύκολα θα αντιληφθούμε τις διαφορές. Τα παραδείγματα είναι πολλά και δεν χρειάζεται να ανατρέξουμε σε αυτά και να... ξύνουμε πληγές.

Ήταν κοινή διαπίστωση πως ελάχιστοι ποδοσφαιριστές του περσινού κορμού θα μπορούσαν να έχουν ουσιαστικό ρόλο και να κάνουν τη διαφορά στην φετινή ομάδα. Όπως φάνηκε, το ίδιο πίστευε και ο ίδιος ο Πάμπος Χριστοδούλου. Στην κορυφή αυτής της λίστας βρίσκονταν οι Δημήτρης Χριστοφή και Ματ Νταρμπισιάιαρ, καθώς και κάποιοι άλλοι - λίγοι – οι οποίοι θα μπορούσαν να προσθέσουν βάθος το ρόστερ.
Το γεγονός ότι η διοίκηση Αντώνη Τζιωνή κατάφερε να κρατήσει και παράλληλα να επεκτείνει το συμβόλαιο των δύο επιθετικών είναι μια τεράστια επιτυχία που έρχεται να επιβεβαιώσει ότι η Ομόνοια έχει γυρίσει για τα καλά σελίδα.

Ωστόσο, αυτό που πραγματικά έχει σημασία για την Ομόνοια και τον κόσμο της, είναι να παρουσιάσει ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο στο νέο πρωτάθλημα και να διεκδικήσει ξανά, για πρώτη φορά μετά από μια εξαετία, με αξιώσεις τον τίτλο. Διαθέτει τα απαραίτητα συστατικά και υπάρχει και ο κατάλληλος... σεφ για να δημιουργήσει το γλυκό που εδώ και χρόνια λιγουρεύεται ο κόσμος των «πρασίνων». Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην πράξη. Εντός των τεσσάρων γραμμών θα επιβεβαιωθεί – ή όχι – αν όντως η φετινή Ομόνοια είναι κτισμένη για μεγάλα πράγματα.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση