ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Δεν δέχομαι να εκμεταλλεύονται το όνομα του Ολυμπιακού»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Pressing» μίλησε ο προπονητής του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Χρύσης Μιχαήλ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Ανδρέα Βιολάρη:

Για το μεταγραφικό εμπάργκο και την ενίσχυση με νεαρούς παίκτες:

«Από τη στιγμή που υπάρχει το μεταγραφικό εμπάργκο προσπαθούμε να εντοπίσουμε κάποιους νεαρούς που θα μπορέσουν να μας βοηθήσουν. Ψάχνουμε παίκτες κάτω των 18 χρόνων. Οι μεταγραφές δεν θα γίνουν για κατανάλωση. Πρέπει να δούμε σε ποιες θέσεις έχουμε τις περισσότερες ελλείψεις. Στην πρώτη ομάδα έχουν ανέβει κάποια νεαρά παιδιά από τις ακαδημίες που σίγουρα έχουν τον πρώτο λόγο να κερδίσουν θέση στο ρόστερ».

Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Σεργκέι Γκρούμπατς:

«Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία της ονοματολογίας. Υπάρχουν νεαροί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές. Εάν και εφόσον είναι παίκτης που μπορεί να βοηθήσει τότε θα προχωρήσουμε σε συνεννόηση με τον ΑΠΟΕΛ».

Για την ανανέωση των συμβολαίων των Παπαστεριανού και Μιγκελίτο:

«Δόθηκε προθεσμία για να απαντήσουν στην πρόταση που τους έγινε. Δεν δέχομαι να εκμεταλλεύονται κάποιοι το όνομα ή την πρόταση του Ολυμπιακού για να βρουν κάτι καλύτερο. Πάρα το πρόβλημα που έχουμε με το εμπάργκο, δεν θα τους περιμένουμε για πάντα».

Για την επιστροφή της ομάδας στην πρώτη κατηγορία:

«Είμαστε όλοι αρκετά χαρούμενοι, η ομάδα επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία. Είναι μπροστά μια πολύ δύσκολη χρονιά. Θέλουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε με όλες μας τις  δυνάμεις την παραμονή στην πρώτη κατηγορία. Το πιο σημαντικό είναι πρώτα να δούμε την προετοιμασία, να είμαστε δυνατοί και να μην έχουμε περισσότερα προβλήματα πέραν του εμπάργκου».

Για το που θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας:

«Είναι κάτι το οποίο θα αποφασίσει η διοίκηση. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάτι το σίγουρο».

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση