ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανακοίνωσε Κονομάρα

Δελτίο Τύπου εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο του Ολυμπιακού Λευκωσίας με το οποίο ενημερώνει ότι έχει προχωρήσει στην πρόσληψη του Παναγιώτη Κονομάρα στο πόστο του προπονητή φυσικής κατάστασης. Η επίσημη έναρξη των προπονήσεων της ομάδας θα γίνει αύριο Δευτέρα στα βοηθητικά του Μακαρείου.

Αναλυτικά:

Το ΔΣ του Ολυμπιακού Λευκωσίας ανακοινώνει την επίσημη έναρξη των προπονήσεων της ομάδας την Δευτέρα 26.06 στις 19.00 μ.μ. στα βοηθητικά του Μακάριου Σταδίου.

Το ΔΣ του Ολυμπιακού Λευκωσίας ανακοινώνει επίσης την πρόσληψη του κύριου Παναγιώτη Κονομάρα στην θέση του προπονητή φυσικής κατάστασης της πρώτης ομάδας. Ο κύριος Κονομάρας (11/05/1989), πτυχιούχος γυμναστής του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου με ειδίκευση στην προπόνηση φυσικής κατάστασης, έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με την Καλλονή FC (Super League), τον ΑΟ Χανίων (Football League), τον Πανθρακικό Κ20 (Super League), την Επισκοπή (Football League) και τον Παναργειακό (Γ εθνική). Το ΔΣ του Ολυμπιακού Λευκωσίας εύχεται στον κύριο Κονομάρα καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση