ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Πιστεύουμε στα παιδιά»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου μίλησε ο επί του τύπου εκπρόσωπος του Ολυμπιακού Πάρης Φωκαϊδης.

Αναλυτικά:

Για την προετοιμασία: «Η προετοιμασία ξεκινά στις 26 Ιουνίου. Η ομάδα κράτησε το ρόστερ της, αν και υπολείπονται δυο περιπτώσεις. Θα ξεκινήσουμε για την προσπάθεια παραμονής. Γίνονται προσπάθειες για να πάμε εξωτερικό, αν τα καταφέρουμε θα γίνουν ανακοινώσεις».

Για το στόχο της παραμονής χωρίς μεταγραφές: «Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο και δεν ήταν αυτός ο τρόπος που θέλαμε να βγούμε στην πρώτη κατηγορία. Πρέπει να πιστώσουμε τα παιδιά πως έχουν εμπειρίες από πρώτη κατηγορία και κάποιοι ξένοι από πιο προηγμένα πρωταθλήματα. Σαφώς και θα θέλαμε να ενισχυθούμε σε κάποιες θέσεις, όμως πρέπει να πιστώσουμε τα παιδιά που πέρσι στον δεύτερο γύρο πήγαν τρένο με μόλις μια ήττα και ένα αποκλεισμό από ομάδα πρώτη κατηγορίας».

Για τους Κύπριους ποδοσφαιριστές: «Διαχρονικά ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που στηρίζει τον Κύπριο ποδοσφαιριστή και το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το γεγονός πως οι ακαδημίες μας έχουν βγάλει πολλούς ποδοσφαιριστές. Έχουμε να περηφανευόμαστε πως η πιο ακριβή μεταγραφή Κύπριο ποδοσφαιριστή αφορούσε ποδοσφαιριστή που ξεκίνησε από την ακαδημία μας. Είναι πολλές περιπτώσεις που η ομάδα στηρίχθηκε σε Κύπριους ποδοσφαιριστές και αξίζει να θυμίσουμε πως της σεζόν 13-14 και 14-15 στηριχθήκαμε ουσιαστικά σε παιδιά κάτω των 21 ετών και τα κατάφεραν να παραμείνουμε στην β’ κατηγορία ένα μικρό θαύμα. Ελπίζουμε να τα πάμε καλά και τον Δεκέμβρη θα γίνει ενίσχυση της ομάδας και θα παλέψουμε ακόμη πιο σκληρά για την παραμονή».

Για τον κόσμο: «Η περσινή χρονιά ήταν η χρονιά του κόσμου. Ο κόσμος είχε πλαισιώσει την ομάδα και μετά από ένα σημείο η ομάδα είχε πάντα μαζί της κόσμο. Ο κόσμος βοήθησε να κλείσουν πληγές του παρελθόντος. Αν ο κόσμος δεν ήταν εκεί τότε τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Ευελπιστούμε πως και φέτος ο κόσμος θα είναι δίπλα μας και θα βοηθήσει στην παραμονή μας. Η διαφορά με άλλα σωματεία είναι πως ο Ολυμπιακός έχει κόσμο. Δεν είναι οι 300 που λένε κάποιοι χαριτολογώντας. Οι φίλοι του Ολυμπιακού είναι περισσότερος. Ο Ολυμπιακός είναι ένα σωματείο που πέρασε πολλά».

Για τα τηλεοπτικά: «Είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο και αυτό που μπορώ να δηλώσω δημόσια είναι το γεγονός πως ο Ολυμπιακός έχει συμβόλαιο με την ΚΟΠ tv. Έχουν γίνει κάποιες επαφές για την τριετία 2019-22 αλλά δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Αυτό που θέλουμε να πούμε στον κόσμο του Ολυμπιακού είναι πως η διοίκηση κάνει το καλύτερο δυνατόν για την ομάδα».

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση