ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το αντίο στον Νικολάου

Με ανακοίνωση γραμμένη με συγκίνηση, ο Ολυμπιακός ενημερώνει για την αποχώρηση του Νίκου Νικολάου από την ομάδα μετά από 15 χρόνια.

Αναλυτικά:

«Ο Νίκος Νικολάου βρίσκεται στην οικογένεια του Ολυμπιακού ως ποδοσφαιριστής αλλά και ως προπονητής τα τελευταία 15 και πλέον χρόνια. Ήταν παρόν στα εύκολα, ήταν παρόν και στα δύσκολα. Ήταν εκεί στις χαρές, αλλά και στις λύπες της ομάδας μας. Έκανε πρωταθλητισμό, αλλά και αγωνίστηκε με εφηβικές ομάδες ως ΑΡΧΗΓΟΣ και στυλοβάτης των αποδυτηρίων στις δύσκολες χρονιές 13-15.

Το καλοκαίρι του 17 οι δρόμοι του Ολυμπιακού και του Νίκου θα χωρίσουν. Ο Νίκος θα ακολουθήσει την δική του πλέον πορεία ως προπονητής, και ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει το δικό του γολγοθά. Ένα είναι βέβαιο: Ο Νίκος ήταν και θα παραμείνει ένας από εμάς, γνήσιος Ολυμπιακός, αγνός φίλος και οπαδός της ομάδας.

Μια ανακοίνωση δεν είναι αρκετή να περιγράψει την εκτίμηση που τρέφει ο κόσμος του Ολυμπιακού αλλά και το ΔΣ στον Νίκο Νικολάου. Καλή επιτυχία ΑΡΧΗΓΕ στην πορεία σου, και ευχόμαστε στο μέλλον να ξανανταμώσουμε. Οι πόρτες του Ολυμπιακού ήταν και θα παραμείνουν ανοικτές για σένα».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X