ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Προπώληση για τη γιορτή

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να πανηγυρίσει την επιστροφή του στην πρώτη κατηγορία και ενημερώνει τον κόσμο του για την προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα.

Αναλυτικά:

«Το ΔΣ του Ολυμπιακού Λευκωσίας ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του σωματείου μας ότι θα υπάρξει προπώληση εισιτηρίων για το παιχνίδι της ομάδας μας με αντίπαλο την Ένωση Νέων Παρεκκλησιάς που θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 Μαρτίου, στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β Κατηγορίας. Τα εισιτήρια θα διατίθενται από την ερχόμενη Τρίτη, 14 Μαρτίου, στα γραφεία του σωματείου μας, στον δεύτερο όροφο του οικήματος του Ολυμπιακού (Αθηνάς 6α), από τις 9 πμ μέχρι τη 1 μμ και από τις 4 μμ μέχρι τις 7 μμ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα 22344080 και 99899109.

Το ΔΣ του σωματείου μας θα ήθελε επίσης να απευθύνει έκκληση στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας όπως για τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας δεν κάνουν χρήση των εισιτηρίων τους και προχωρήσουν σε αγορά κανονικού εισιτηρίου για οικονομική ενίσχυση του σωματείου μας».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση