ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Απομάκρυνση των ανθρώπων του υποκόσμου»

Καταδικάζει τη βομβιστική επίθεση στα γραφεία της εταιρείας του προέδρου της ΚΟΠ Κώστα Κουτσοκούμνη ο Ολυμπιακός και ζητά τη λήψη μέτρων.

Αναλυτικά:

«Το ΔΣ του Ολυμπιακού Λευκωσίας καταδικάζει απερίφραστα την βομβιστική επίθεση η οποία διενεργήθηκε στα γραφεία της εταιρείας Μινέρβα στην Λεμεσό, με πιθανοφανές στόχο στον κύριο Κώστα Κουτσοκούμνη, πρόεδρο της ΚΟΠ.

Αυτού του είδους ενέργειες δεν περιποιούν τιμή για το κυπριακό ποδόσφαιρο και οφείλουν να προβληματίσουν τα μέλη της ομοσπονδίας αλλά και την πολιτεία για την τροπή που λαμβάνουν τα τεκταινόμενα στο χώρο.

Οι πρακτικές της τρομοκρατίας και των βομβιστικών επιθέσεων παραπέμπουν σε άλλες εποχές και δεδομένα, και οφείλουν, με ευθύνη της πολιτείας και των αρμόδιων οργάνων να παταχθούν το συντομότερο δυνατό. Τέλος το ΔΣ του Ολυμπιακού Λευκωσίας επιθυμεί να καλέσει την πολιτεία για άλλη μια φορά όπως προβεί άμεσα σε εκείνες τις ενέργειες για απομόνωση και απομάκρυνση όλων των εγκληματικών και κακοποιών στοιχείων αλλά και ανθρώπων του υποκόσμου από τον χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X