ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Νέα Σαλαμίνα: Καζαμίας για Σάλιακα, Πάρκ και Σανγκόι

Ο Γιώργος Καζαμίας μίλησε για όλα τα θέματα που αφορούν τη Σαλαμίνα

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Επέλαση». Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προετοιμασία της ομάδας και στο «ναυάγιο» της μεταγραφής του Σάλιακα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο η ομάδα αν κρίνω την εμφάνιση του χθεσινού φιλικού με τον Απόλλων. Ας μην υποτιμήσουν ότι ο Απόλλων αγωνίστηκε δυο μέρες πριν. Δεν υποτίμησε το φιλικό η ομάδα του Απόλλων. Η Σαλαμίνα είχε περισσότερη διάρκεια στο παιχνίδι της . Νοιώθουμε ότι πάμε αρκετά καλά».

Για το Σάλιακα:

«Η απάντηση που πήραμε από τον Ολυμπιακό Πειραιώς ήταν δυστυχώς αρνητική. Στην αρχή προσπαθούσαν να κερδίσουν ένα μέρος του συμβολαίου του όμως στην πορεία προέκυψαν άλλα ζητήματα. Έπαψε πλέον να μας απασχολεί το θέμα. Δεν ανησυχούμε και με την έννοια ότι έχουμε τις λύσεις εκ των έσω για αυτή τη θέση»

Για τον Παρκ:

«Ο παίκτης άφησε καλές εντυπώσεις όμως το θέμα κολλά στο οικονομικό. Δεν θέλουμε να ξεφύγουμε από τα οικονομικά μας πλαίσια».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:

«Ο Κούσουλος συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα. Θα επανέλθει μετά τα μέσα του Σεπτέμβρη σε φουλ ρυθμούς. Ο Νταμάχου μπήκε από σήμερα σε κανονικούς ρυθμούς. Ο Ρόκε θα επιστρέψει τέλη της ερχόμενης βδομάδας. Ο Μιντίκκης ένοιωσε ένα σφίξιμο. Αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς μέσα στις επόμενες μέρες».

Για τα μηνύματα του κόσμου:

«Τα μηνύματα που στέλνει ο κόσμος είναι θετικά. Φέτος υπάρχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία από τον κόσμο. Είναι σχεδόν αδύνατον να βγάλεις το 100% των δυνάμεων σου από το πρώτο παιχνίδι. Πιστεύω ότι θα είμαστε ανταγωνιστοί στο παιχνίδι με την Ανόρθωση».

Για τους νεαρούς που βρίσκονται στην πρώτη ομάδα:

«Υπάρχουν δέκα νεαροί στην πρώτη ομάδα. Ανέβηκαν οκτώ μικροί από τη δεύτερη ομάδα και δυο οι οποίοι ήταν δανεικοί. Τα μηνύματα είναι θετικότατα. Είναι αδύνατον να αγωνιστούν και οι δέκα όμως κάποιοι εξ αυτών αναγκάζουν τον προπονητή μας να ασχοληθεί μαζί τους λίγο παραπάνω. Είμαι σίγουρος ότι κάποιοι εξ αυτών θα καταγράψουν πολλά αγωνιστικά λεπτά στο φετινό πρωτάθλημα».

Για τον Σανγκόι:

«Έχουμε δει ένα εξαιρετικό επαγγελματία ο οποίος προπονήθηκε πάρα πολύ σκληρά στη Βουλγαρία. Ο Σανγκόι είναι πάρα πολύ βοηθητικός και μέσα στα αποδυτήρια. Όσο αφορά τα αγωνιστικά, είναι λογικό το γεγονός ότι δεν είναι στο 100%. Ανεβαίνει, σίγουρα χρειάζεται το χρόνο του και δεν θα πρέπει να βάζουμε παραπάνω πίεση στον οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή.»

Για τα εισιτήρια διαρκείας:

«Πλησιάζουμε το στόχο μας. Ο στόχος είναι τα χίλια εισιτήρια διαρκείας. Θα λειτουργήσουν συνεργεία και στο φιλικό με την Ομόνοια.»

 

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση