ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Έχουν γίνει ποιοτικές μεταγραφές»

Αισιοδοξία επικρατεί στη Νέα Σαλαμίνα για τη νέα σεζόν

Η Νέα Σαλαμίνα ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα σεζόν. Ο στόχος είναι η ομάδα να μείνει μακριά από τις όποιες περιπέτειες της β’ κατηγορίας και ταυτόχρονα να έχει ανταγωνιστικό σύνολο που θα διεκδικεί πάντα το καλύτερο. Στο πλαίσιο αυτό στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου μίλησε ο Δημήτρης Λάζος μέλος του γραφείου επικοινωνίας της Νέας Σαλαμίας.

Αναλυτικά:

Για τα φιλικά με Ομόνοια και Απόλλωνα: «Το φιλικό με την Ομόνοια θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι στο οποίο ο προπονητής θα δοκιμάσει αρκετά πράγμα απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο. Παράλληλα πρέπει να αναφέρουμε πως έχει συμφωνηθεί τα έσοδα να μοιραστούν δια του δύο. Αύριο έχουμε επίσης φιλικό με τον Απόλλωνα. Εντάξει φαντάζομαι πως επειδή ο Απόλλωνας έρχεται από το Σούπερ Καπ θα δοκιμάσει άλλα πράγματα. Έτσι και ο Λιάσος Λουκά αναμένεται να δοκιμάσει αρκετά πράγματα τόσο στο τακτικό κομμάτι όσο και στα πρόσωπα»

Για το πρωτάθλημα: «Η ομάδα θα είναι έτοιμη την πρώτη αγωνιστική να αντιμετωπίσει την Ανόρθωση. Το έχουμε πει πολλές φορές πως ο κόσμος δεν πρέπει να ανησυχεί για τα φιλικά. Έχουν γίνει καλές μεταγραφές και θα έχουμε μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα. Έχουν γίνει μέχρι στιγμής πάντως 13 προσθήκες και έτσι χρειάζεται χρόνος για την ομοιογένεια. Η Νέα Σαλαμίνα θα είναι ανταγωνιστική»

Για τον Σάλιακα: «Για να είμαστε ειλικρινείς παρά το γεγονός πως δεν ανακοινώνουμε ποτέ οτιδήποτε, έχουμε προσεγγίσει τον ποδοσφαιριστή, έχουμε μιλήσει με τον Ολυμπιακό και σύντομα θα τελειώσει το θέμα».

Για τον Κούσουλο: «Θα μείνει εκτός μέχρι και το τέλος του Σεπτέμβρη και για αυτό ο προπονητής θέλει τον Σάλιακα. Είναι θέμα βάθους υπάρχει και ο Νταμάχου όμως χρειάζονται και άλλες επιλογές».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση