ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Αγώνα με αγώνα η ομάδα βελτιώνεται»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου μίλησε ο επί του τύπου εκπρόσωπος της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας

Αναλυτικά:

Για το χθεσινό παιχνίδι: «Χθες η ομάδα κατάφερε να πάρει τη πρώτη της νίκη. Φαίνεται πως αγώνα με τον αγώνα η ομάδα βελτιώνεται σε σχέση με τη διάρκεια στα παιχνίδια της. Μέχρι και τις 29 του μήνα θα είμαστε Βουλγαρία και η ομάδα θα βελτιώνεται ώστε να φτάσει στο επίπεδο που θέλουμε. Τα φιλικά είναι για το τεχνικό επιτελείο ώστε να βλέπει αδυναμίας και να διορθώνει αδυναμίες και στόχος είναι η ομάδα να είναι έτοιμη στις 19 Αυγούστου».

Για το ρόστερ: «Ο προπονητής είναι ευχαριστημένος με την απόκτηση της Καρό για τη νέα σεζόν. Καμιά ομάδα δεν μπορεί να βγάλει όλη τη χρονιά με μόλις δυο κεντρικούς αμυντικούς και δεν θέλαμε να χαραμίσουμε τον Κούσουλο. Έτσι η μεταγραφή Καρό είναι σημαντική».

Για τα οικονομικά δεδομένα: «Δεν έχουν γίνει ανοίγματα μεγαλύτερα από αυτά που είπαμε. Η απόκτηση δανεικών είναι ένας τρόπος να κλείσουν κάποιες τρύπες στο ρόστερ. Έτσι έγινε η μεταγραφή – δανεισμός του Καρό από τον Απόλλωνα».

Για τα επόμενα φιλικά: «Προσπαθούμε να δώσουμε ακόμη ένα φιλικό επί Βουλγαρικού εδάφους. Έχουν μείνει κάποιες λεπτομέρειες για να τελειώσει το θέμα και σύντομα θα ανακοινωθεί το επόμενο φιλικό. Είχαμε κάποια προβλήματα με την ομάδα που είχαμε το 3ο μας φιλικό και έτσι τώρα πρέπει να βρούμε άλλη ομάδα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση