ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Να μην πετάμε στα σύννεφα»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας:

«Η αποστολή θα καθίσει στο Μπάνσκο μέχρι τις 28 Ιουλίου. Είχαμε προλάβει να αγωνιστούμε σε δυο φιλικά στην Κύπρο και τώρα ξεκινά ο αγωνιστικός φόρτος των ποδοσφαιριστών . Θα διεξαχθούν κάποια φιλικά στη Βουλγαρία τα οποία θα ανακοινώσουμε εντός της μέρας».

Για τον Κάμπα:

«Ενώ είχαμε έρθει σε συμφωνία τελικά η ομάδα στην οποία αγωνιζόταν προηγουμένως αξίωνε ένα πολύ μεγάλο ποσό και αποφασίσαμε να μην προχωρήσουμε. Δεν πρόκειται να παρεκκλίνουμε από τα οικονομικά δεδομένα που είχαμε θέσει από την αρχή».

Για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας:

«Πάει καλά η διάθεση όμως νομίζω ότι θα μπορούσε να πηγαίνει και λίγο καλύτερα. Ο στόχος των χιλίων εισιτηρίων είναι εφικτός. Φέτος έχουμε έρθει σε συμφωνία με μια εταιρεία μεταφορική όπου ο καθένας μπορεί να παραλάβει το εισιτήριο διάρκειας στην πόλη που διαμένει».

Για την ευφορία που επικρατεί στις τάξεις του κόσμου:

«Ο προπονητής έχει πει επανειλημμένα ότι ο στόχος είναι κάθε σαββατοκύριακο που θα τελειώνει το παιχνίδι να ανυπομονεί ο κόσμο για το επόμενο, δηλαδή να προσφέρουμε καλό θέαμα πέρα από τα αποτελέσματα. Δεν πρέπει να πετάμε στα σύννεφα για να μην βάλουμε περισσότερη πίεση στην ομάδα από όσο χρειάζεται».

Για τη νέα ονομασία του «Αμμόχωστος-Επιστροφή»:

«Έχουμε έρθει σε συμφωνία όμως απομένουν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες. Θα εκδώσουμε και επίσημη ανακοίνωση για να ενημερώσουμε και τον κόσμο. Το Αμμόχωστος Επιστροφή δεν θα λείπει από τη ονομασία του γηπέδου, απλά θα μπει μπροστά ο χορηγός. Ας μην ξεχνάμε ότι αυτό το γήπεδο έχει παραδοθεί το 1991. Το έχουν κτίσει οι φίλοι της Νέας Σαλαμίνας. Είναι ένα κομμάτι από την ιστορία μας».

 

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση